KONCERT FINAL STAIR, MILLHOUSE už 2.10. vo Fuge!

FINAL STAIR (GER) Kapela vznikla v roku 2012. Debutový album vypustili v r. 2014 s názvom “Sleeping Pilot” , po ktorom sa na nasledujúcu jar vybrali na turné do Číny kde si v Šanghaji zahrali v MAO Live House. V apríli 2016 vydali EP “Over The Top” pod Universal Music. Jesenné turné začínajú 21. septembra, počas ktorého sa zastavia aj v Bratislave, kde im budú robiť support domáci MILLHOUSE.

Priťahujú všetky generácie so svojím čistým a poctivým zvukom. So seba-obetavou, emocionálnou a energickou šou sa kapela prihovára ku každému jednému poslucháčovi. Masívna energia a čistá vášeň na pódiu je niečo, čo sa nevidí každý deň. Nezáležiac na tom kde kapela vystupuje, Final Stair ohromí poslucháčov a pozve ich do svojho jedinečného hudobného sveta zázrakov.

final_stair

Riadení neopakovateľnou prirodzenou kreativitou, sa dvojičky v objatíhudobnej diverzity divoko pohybujú vo svojich myšlienkach, dosahujú nové zvukové sféry a vytvárajú svoj vlastný mystický svet zvuku a fikcie. Final Stair pozývajú poslucháčov do nádherného a jedinečného sveta ktorí vynašli a umožňujú im jazdiť na ich hudobnej vlne s nepredstaviteľnouintenzitou.

Final Stair – Firework (Live at Frannz club | Berlin)

MILLHOUSE (SK) Millhouse je súčasťou slovenskej scény od roku 2007. V máji 2014 zarezonovali s debutovým albumom Event Horizon, ktorý predznamenal úspešný singel Mangy wolf. Album neminuli aj nominácie vo viacerých kategóriach cien Radio Head Awards Rádia_FM. Stihli si zahrať na slovenských hudobných festivaloch ako Bažant Pohoda, Waves, Cinematik, Rockscape a predskakovali kapelám Nightwish a Sabaton vo vypredanom amfiteátri v Banskej Bystrici.

millhouse_promo1_cut

V súčasnosti kapela dokončuje nahrávanie dlhohrajúceho akustického albumu, ktorý uzrie svetlo sveta už tento rok. Predtým sa ešte vrátia k svojej drsnejšej podobe a predstavia okrem starších aj celkom nové skladby.

https://millhouseband.bandcamp.com/

KONCERT FINAL STAIR, MILLHOUSE 2.10. 2016 FUGA (Bratislava) 19:00

Zdroj: go2stage