Královna světového deep houseu NORA EN PURE vystoupí v Roxy!

Jedna z nejpopulárnějších dýdžejek současnosti, velmi nadaná a šikovná producentka, autorka celé řady hitů a oblíbených remixů – to je Daniela Niederer alias Nora En Pure. Její melodický a okouzlující styl produkce skladeb se velmi brzy stal módní záležitostí a vytvořil jí velkou základnu fanoušků po celém světě. První klubové vystoupení v ČR proběhne 2. září 2016 v pražském klubu Roxy.

Její globální hit Come With Me, který spatřil světlo světa v roce 2013, má na YouTube celkem 15 miliónů shlédnutí a nezaostávají ani její další hity – skladby jako Saltwater, You Are My Pride, U Got My Body nebo její skvělý remix Shades Of Grey od Olivera Heldense, který má v playlistu většina slavných současných DJs.

neon2016-079_credit_jan_vlk_dreamwolf

Další úspěšné producentské zářezy přišly letos s vydáním EP Morning Dew, obsahující stejnojmennou skladbu a track Better Off That Way.

neon2016-081_credit_jan_vlk_dreamwolf

V současnosti má za sebou již několik turné po USA, Jižní Americe, Evropě, Africe a Austrálii a stále neúnavně pokračuje. Kvalitu její produkce ocenila také britská ikona taneční hudby Pete Tong, který jí udělil privilegium namixovat nejnovější díl jeho legendární relace Essential Mix na radiu BBC One, který byl odvysílán 16.7. 2016.

Nore En Pure – Come With Me:

Vstupenky zakoupíte v předprodeji od 200 Kč na www.goout.cz

2. 9. 2016, 22:00
Roxy, Praha – www.roxy.cz
NORE EN PURE (CH)

support: Lumiere, Manio, tba

neon2016-075_credit_jan_vlk_dreamwolf

Zdroj: LIVE61 s.r.o
Foto: Ján Vlk – Dreamwolf