Legendárny ED RUSH a Eatbrain DJs v septembri v Bratislave!

V septembri to bude 8 rokov čo pre vás pod hlavičkou Nudance pripravujeme drum and bassové akcie, prinášame a podporujeme talentovaných a etablovaných umelcov zo svetovej a slovenskej scény. Pre tento míľnik pripravujeme veľkú párty a oslavu v Majestic Music Clube. Po 5 rokoch sa v Bratislave predstaví legendárny Ed Rush!

Londýnsky producent a zakladateľ Virus Recordings, mighty ED RUSH, príde odovzdať gratulácie NU:DANCE Music k 8. narodeninám v podobe nezabudnuteľného  setu. Ed Rush je stvoriteľ techstepu, z ktorého vyšiel aj náš obľúbený neurofunk, preto sa tešíme, že práve otec nám zablahoželá k osmičke.

ed

Dlho pripravovanú akciu  poctia aj zástupcovia momentálne najžiadanejšieho vydavateľstva Eatbrain Rec.. O energiou nabitý neurofunk sa postarajú bulharský talent L 33 a ukrajinské duo  Agressor Bunx. Tešíme sa na slovenských zástupcov, ktorí dokazujú svoje kvality aj v štúdiu ako Ero Drummer, Dualscript a Komander Ground.

Poďte to odpáliť s nami v piatok 9. 9. 2016 do bratislavského klubu MMC a nechajte sa strhnúť masívnym drum´n´bassom v podaní svetovej neurofunkovej špičky. Yo!!

PREDPREDAJ v sieti Ticketportal za cenu 10 eur do 31.8.2016.
Link: https://bit.ly/nudance8tickets
Facebook udalosť môžete sledovať tu: www.bit.ly/nudance8
Webová stránka: www.nudance.sk

nudance 8 years web-1000px

 

Zdroj: NU:DANCE