Leporelo.: O mesiac zahrá v Bratislave Sebo K.

Už iba mesiac chýba do premiérového výstupenia jednej z najvýraznejších tvári vydavateľstva Mobilee a dlhoročného rezidenta legendárneho berlinskeho klubu Watergate na Slovensku. Ak ste fanúšikom kvalitného techna a house music, meno Sebo K vám určite niečo hovorí a práve on zahrá 20. mája v bratislavskom Nu Spirit Clube.

sebo_k_press02_by_marianne_waquier

Sebo K prijal pozvanie na ďalšie pokračovanie akcie Leporelo., ktorá tento rok oslavuje už 15 rokov svojej existencie a za posledné roky priniesla do Bratislavy výrazné mená svetovej scény elektronickej hudby ako Barem, Ambivalent, Adam Port, La Fleur, Carola Pisaturo alebo Craig Morrison zo Sillicone Soul. Akcia Leporelo. sa po prvýkrát objavila v programe bratislavského U.Clubu (dnešný SubClub) v septembri 2001 potom ako DJi Milos (vtedy ešte Milosh) a Skank dali dokopy celú Leporelo. crew spájajúcu DJov a producentov hrajúcich a tvoriacich minimal, techno, house a ďalšie subžánre elektronickej hudby.

Opäť sa teda chystá menší sviatok kvalitnej klubovej tanečnej hudby a vy pri tom určite musíte byť. Celé sa to udeje už 20. Mája v bratislavskom Nu Spirit Clube.

LEPORELO.
piatok 20. Máj 2016
Nu Spirit Club, Bratislava
SEBO K [Mobilee / Watergate]
Milos & Skank, PLUSplus, Bruyant

FB EVENT: www.facebook.com/events/207715709585869/
www.facebook.com/leporelofm
www.facebook.com/leporelolabel
www.nuspirit.sk
www.radiofm.sk

Leporelo_20052016_POSTER

Zdroj: LEPORELO.