Lexikon Lessen 4: 1 Year Anniversary Party!

Ubìhl rok a máme tu čest, Vás pozvat na první narozeniny párty LEXIKON! Na této underground noci jste mohli slyšet hosty z celé České republiky a vždy jste vytvořili skvìlou a vyjímečnou atmosféru, která se stala pro LEXIKON typická.

Tentokrát nebudeme vzpomínat na předchozí díly a rovnou Vás pozveme, na tento v pořadí již čvrtý díl, který se uskuteční 20.4.2012 na obvyklém místì v klubu Bogota na Stodolní ulici. Tento díl bude neobyčejný nejen tím, že se ponese v duchu prvních narozenin, ale také tím, že uvítáme prvního zahraničního hosta!

Dovolujeme si Vám představit headlinera akce, který nám přijede předvést své umìní až z nìmeckého Frankfurtu. Tím vyvoleným se stal samotný velikán svìtového hardtechna a schranzu Jason Little! Kdo navštívil párty Apokalypsa 32, popřípadì Hardtechno provincii 3, moc dobře ví jaké peklo tento dj dokáže rozpoutat. Jason je vlastník značky JLI a projektu s názvem Jmask pod kterým spolupracuje s lidmi jako jsou například DJ Rush, Pet Duo, Sandy Warez, Waldhaus a s mnoho dalšími. Myslíme si, že tohoto umìlce nemusíme dále dlouze představovat, zkrátka se máte na co tìšit!

Dalším vystupujícím bude SxRanzo. Vlastným menom Milan Jelínek, ktorý pochádza z Bratislavy. Po prvej návšteve party v roku 2000, zistil že tento typ elektronickej hudby ho napåňa a a usmernila smer cesty. V roku 2006 keď prišlo na scénu Hardtechno zistil že tento styl je to pravé čo mu dáva energiu a ráznosť. Od leta 2009 sa rozhodol komunikovať s party people prostredníctvom hudby. Jeho aktuálny sound je rýdze Hartechno do 165 BMP. Počas malého pôsobenia sa mu podarili aj prvé úspechy medzi ktoré si aj radí odvysielanie jeho setu na Nemeckom rádiu www.o4taradio.de v show One World One Music.

Tuto dvojici sekáčù doplní Ostravský Thomas Cook, který je zároveň jeden z otcù celého konceptu LEXIKON. Jeho vystoupení jsou nabitá energií a jeho sety jsou svižné a progresivní. Akce Lexikon, kterou založil společnì s Markem Hankovszkim, se stala jeho dítìtem a hodlá na ní dále pracovat. Thomas cook si zahrál vedle jmen jako Mario Ranieri, Space DJ´z, Bentech, Jim-E, Atom, Golpe, Kaisersoze, Destroyer, B.UNQ! , Muttaggen, Tosha, atd.

O techno beaty se tuto noc dále postarají:

Mladá djka Denysa pùvodem z Ostravy, za pomìrnì krátkou dobu na scénì, pochytila spoustu zkušeností a její mixy jsou až neuvìřitelnì přesné. Její sety se díky ženskosti, dynamice a tvrdosti staly a stávají oblíbené u mnohých pártypeoples . Hraje především tech-minimal v jeho rùzných odnožích, až do melodického techna. Hrála po boku takových jmen jako jsou Filterheadz, Deborah De Luca, Jerry, Nesquick, Ian Blond, MaryEn, Michael C, RobiQ, atd..

Dalším vystupujícím bude člen uskupení Manko DJ´s Bambus Lukhino, vlastním jménem Lukáš Káňa. O hudbu se začal zajímat ve svých devatenácti letech. Do svìta DJingu vstoupil koncem roku 2007 pod vedením svého učitele DJ La Funka. Vyslovenì zlomová, byla druhá polovina roku 2009, kdy dostává možnost se představit pražské taneční scénì. Začátkem roku 2010 byl pozván pražskou DJkou Mery En do slavného klubu SaSaZu. Jako svùj velký úspìch dále považuje účast na akci Schubfaktor Night, kde mìl možnost hrát před techno star Mario Ranieri.

Line up podpoří Bravas který se k elektronické hudbì dostal přes sety Loutky, ale především DJe Trávy a dalších pánù. V této dobì se mu zalíbila nejvíc underground scéna a v tu dobu se začal zajímat o mixování. V pomìrnì krátké kariéře mìl možnost zahrát si na řadì kvalitních párties, se spoustu známých českých DJs. Nyní je jeden z rezidentních djs párty Lexikon a v této dobì se snaží přijít na kloub producentské činnosti. Zahrál si např s: Kaisersoze, Sepromatiq, Tosha, Orbith, Martin Hloch, Jerry, Tommy Maag atd..

Celou akci odstartují George Crusher, vlastním jménem Jiří Darda a Jakub Jurečka jako Frank J. Tito nadìjní dj´s z Ostravy společnì tvoří projekt PlayMasterz. Jejich občasné společné sety jsou velice energické a originální, jelikož hrajou tracky upravené podle svého gusta. George je znám především tvorbou originálních mashupù a bootlegù, které jsou podporovány svìtovými DJ’s jako jsou Scot Project , Frank Ellrich (A*S* Y*S) , Fausto, Artento Divini, Joey V , Johan Gielen. George si zahrál si vedle jmen: Space DJ´z, Artento Divini, Scott Attrill, Denis Shepard, Golpe.

Vstup na tuto párty je FREE, ale budete mít možnost přispìt formou dobrovolného vstupného. Pokud to počasí dovolí, bude otevřena oblíbená terasa. Doufáme, že jste spokojeni s naším výbìrem umìlcù, kteří Vás na narozeninové akci LEXIKON Lessen 4 budou bavit!

Lexikon Lessen 4
1 Year Anniversary Party
Jason Little
SxRanzo
George Crusher b2B Frank J
Bravas
Denysa
Bambus Lukhino
Thomas Cook

Lexikon

Zdroj: SxRanzo
Publikoval: Redakcia GREGI.NEt