Lucia Šoralová chystá v Bratislave Šansónové Vianoce, ako hostí si pozvala Michaela Kocába a Ondřeja Soukupa!

Lucia Šoralová sa opäť chystá potešiť fanúšikov a  hlási veľký návrat! Po tom, ako sa dlhšie obdobie venovala iba deťom, sa pustila do tvorivej práce a pripravuje vianočný koncert! Adventný čas im spríjemní šansónovými skladbami, ktoré tak milujú. Okrem vlastných piesní zaspieva aj skladby československých hudobných legiend! Šansoniérka, muzikálová herečka a v neposlednom rada skladateľka je už vo vynikajúcej forme. Participovala aj na najnovšom albume Richarda Müllera „55“, ktorý má obrovský úspech. Len pár týždňov po vydaní už získal platinovú platňu! Lucia na album naspievala vokály, čo mu jednoznačne dodalo jemný „šmrnc“! Nenechajte si ujsť večer plný nádherných melódií v podaní šansoniérky a jej hostí Michaela Kocába a Ondřeja Soukupa! Stretneme sa v Ateliéri Babylon v Bratislave 18. decembra!

Sympatická a talentovaná Lucia Šoralová sa opäť po dlhšej odmlke objaví na Slovensku. Pre fanúšikov chystá vianočný šansónový koncert plný krásnych melódií. Nevie sa už dočkať, ako si opäť vychutná koncertovanie v rodnej krajine!

Lucia Soralova - hudobny host

„České publikum je odlišné. Nedá sa povedať, že by diváci nereagovali. Viem, že to cítia rovnako, lebo po koncerte prídu a hovoria nám to isté ako slovenskí fanúšikovia. Ale Česi sa počas koncertu akosi nevedia prejaviť, sú uzavretejší. O to viac sa teším z vrelej slovenskej odozvy, ktorá mi v Česku trochu chýba,“ vraví Lucia Šoralová.

Skvelá šansónová speváčka a muzikálová herečka je matkou dvoch malých ratolestí, ktoré má so životným partnerom, skladateľom Ondřejom Soukupom. Po tom, čo sa dlhšie obdobie venovala deťom, sa chystá „znovudobyť“ srdcia slovenských  fanúšikov. Pripravuje nezabudnuteľné vystúpenie kde zaznejú skladby, ktoré zložila ona sama, ale tiež piesne Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej, Jara Filipa, či villonské balady Michala Horáčka. Ako hostí si zavolala Michaela Kocába a Ondřeja Soukupa a sľubuje i prekvapenia.

„Vianoce milujem! Vždy som mala rada tieto krásne sviatky a teraz, keď mám deti, majú pre mňa ešte väčší význam. Teším sa, že môžem tento rok opäť trochu spríjemniť adventnú náladu slovenským fanúšikom a že sa znova poprechádzam po predvianočnej Bratislave, mojom rodnom meste,“ dodáva Lucia Šoralová.

Lucia už svojím talentom a profesionalitou očarila mnohé najväčšie hviezdy slovenského a českého hudobného neba. Spolupracovala s Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom, Michaelom Kocábom, Lenkou Dusilovou a mnohými ďalšími. O tom, že Lucia je opäť v skvelej tvorivej forme svedčí i spolupráca s Richardom Müllerom, ktorý ju prizval k tvorbe na albume „55“. Aj vďaka Lucii má CD „šmrncovný“ nádych. Netrvalo dlho a po pár týždňoch je doska platinová!

Lucia Šoralová

„Nie je to moja prvá spolupráca s Richardom Müllerom. Spievala som s ním na koncertnej šnúre v roku 2009, krstil mi tiež album „O lásce, cti a kuráži“ pred tromi rokmi a teraz, po pauze s detičkami, som mu naspievala vokály na jeho nový album „55“. Zavolal mi Ondřej Brzobohatý, ktorý je autorom hudby. Texty napísal Peter Uličný a tá doska je fakt krásna,“ uzatvára Lucia Šoralová.

Šansónové Vianoce v podaní Lucie Šoralovej a jej kapely La Alma v zložení Michal Mihok – akordeón, Martin Brunner – piano a Miloš Klápště – kontrabas si môžete užiť 18. decemra v Ateliéri Babylon v Bratislave. Príďte sa naladiť na Vianoce a vychutnajte si jedinečný hudobný zážitok!

Lucia Šoralová je slovenskou umelkyňou, ktorá žije v Prahe. Na strednej škole pôsobila vo folklórom súbore Lúčnica. V roku 1996 uspela na konkurze do českej verzie muzikálu Vlasy a odišla do českej metropoly, kde študovala na Konzervatóriu J. Ježka. Neskôr sa zhostila viacerých hlavných rolí v muzikáloch Dracula, Krysař,  Hamlet, Johanka z Arku, Robin Hood, Miss Saigon či Tajemství. Spolupracuje ako speváčka, ale tiež ako skladateľka, s množstvom hudobníkov aj filmových tvorcov. Viac sa o Lucia Šoralovej dozviete prostredníctvom webu: https://www.luciasoralova.sk/. Lístky na koncert Šansónové Vianoce si môžete kúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Zdroj:  PROPAGANDA HOUSE