Lucia Šoralová pripravila pre slovenských fanúšikov „Šansónové Vianoce“!

Speváčka Lucia Šoralová pripravila pre milovníkov šansónu večer plný prekvapení, emócií a krásnej hudby! Šansónové Vianoce s Luciou Šoralovou a jej hosťami zažije Bratislava už 6. decembra. V Ateliéri Babylon vystúpi Lucia spolu s kapelou La Alma a špeciálnymi hosťami. Okrem vlastných skladieb zaspieva šarmantná speváčka aj skladby Michala Horáčka, Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa.  Tešiť sa môžete aj na ochutnávku z pripravovaného albumu!

Bratislava zažije 6. decembra 2014 „Šansónové Vianoce“ s Luciou Šoralovou a jej hosťami. V Ateliéri Babylon zaspieva šarmantná speváčka spolu kapelou La Alma. Lucia si na Šansónové Vianoce pozvala aj zaujímavých hostí. Okrem vlastných skladieb zaspieva charizmatická Slovenka aj skladby Michala Horáčka, Hany Hegerovej, Zuzany Navarovej či Jara Filipa. Tešiť sa môžete aj na „ochutnávku“ z pripravovaného albumu Lucie Šoralovej a kapely La Alma.

Lucia Soralova - hudobny host

„S kapelou sme okrem klasického repertoáru, nacvičili aj vianočné prekvapenie a zahráme aj ochutnávku z pripravovaného albumu. Po minuloročnom úspechu, by sme radi zo Šansónových Vianoc s hosťami urobili tradíciu. Tento rok potvrdili účasť, talentovaný akordeonista Michal Červienka, známy aj zo šou Slovensko má talent, famózny huslista Ján Berky a môj kamarát  Zbyňo Džadoň, skladateľ, spevák a podľa môjho názoru najväčší neznámy žijúci textár na Slovensku.“ Teší sa  Lucia Šoralová.

Fanúšikovia si na koncerte naživo vypočujú aj úspešný album „O lásce, cti a kuráži“, na ktorom Lucia spolupracovala s textárom Michalom Horáčkom. Kritikmi oceňované CD má na konte ocenenie Zlatá platňa. Šansoniérka a dvojnásobná mamička sa na koncert v Bratislave veľmi teší. Lucia do Bratislavy zavíta s malým synčekom Ondrejkom.

„Ak budem mať možnosť Rebečka ostane s tatinom. Ondrejko so mnou pocestuje určite,  je ešte veľmi  malinký a kojím ho každé dve – tri hodiny. Napriek  tomu, že spím s prestávkami štyri, maximálne šesť hodín denne, na hlase zatiaľ necítim žiadnu únavu…“ Vysvetlila Lucia Šoralová.

Pokračovateľka Hany Hegerovej sa teraz chce naplno venovať hudbe. S kapelou La Alma pracuje rodená Bratislavčanka na novom albume. Množstvo nových skladieb napísala známa speváčka práve počas tehotenstva.

Lucia Šoralová

„V decembri by som mala vystúpiť v rámci programu Advent 2014 v Nitre a v Košiciach v programe Stromček prianí na podporu detí z detského domova. S La Almou pripravujeme nový album. Nové skladby som písala  počas tehotenstva. Teraz síce priestor nemám, ale dúfam, že sa to už čoskoro zlepší.“ Smeje sa Lucia Šoralová.

Atmosféru plnú emócií a šansónových melódií na koncerte „Šansónové Vianoce Lucie Šoralovej aj jej hostí“ si nenechajte ujsť 6.12. v Ateliéri Babylon. VIP vstupenka zahŕňa slané lahôdky a sladké pokušenie z cukrárenskej výroby Dolce Manufactory a ochutnávku vína. Vstupenky si môžete kúpiť na www.ticketportal.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.