Lucia Šoralová vyráža po lyžovačke na šansónové turné po Slovensku!

Lucia Šoralová relaxovala na horách a užívala si sneh! Po aktívnom oddychu s dcérou sa teraz chystá na jarné turné po slovenských mestách.

Speváčka sa rozhodla vyhovieť prosbám fanúšikov a pridala dokonca ďalšie koncerty. Šansónové večery si tak vychutnajú fanúšikovia v Trenčíne, Zvolene, Levoči, Košiciach, v Poprade, Žiline a Prešove.

Speváčka Lucia Šoralová zbierala sily na nadchádzajúce turné po slovenských mestách. S rodinou relaxovala na horách a užívala si sneh.

Lucia Šoralová

„Na horách sme boli zajatcami Rebečky a snehu. Odchádzali sme o deň skôr, pretože začalo tak strašne snežiť, že sme nemohli ani nájsť naše auto. Báli sme sa, aby sme tam neuviazli do jari…“ Smeje sa Lucia Šoralová.

Pokračovateľka Hany Hegerovej si aj s kapelou La Alma  pre slovenských fanúšikov pripravila jarné turné. Na šansónových koncertoch zaznejú skladby z najnovšieho albumu „O lásce, cti a kuráži“, na ktorom Lucia spolupracovala s textárom Michalom Horáčkom. Okrem vlastného repertoáru Lucia zaspieva aj piesne československých hudobných legiend Hany Hegerovej, Michala Horáčka, Jara Filipa či Zuzany Navarovej.

„Máme za sebou nedávny úspešný koncert v Malostranskej besede, ktorá má pre mňa veľký význam. Práve do tohto priestoru som chodila na koncerty Zuzky Navarovej. A tu som ju aj prvý a posledný raz stretla naživo a hovorila s ňou…“ Prezrádza Lucia Šoralová.

Lucia Šoralová

Lucia, ktorá žije so svojou rodinou v Prahe, sa na slovenské publikum veľmi teší. Šarmantná speváčka sa rozhodla vyhovieť prosbám fanúšikov a pridala dokonca ďalšie koncerty. Večer emócií a krásnej hudby si budú môcť priaznivci šansónu vychutnať 6.3. v Trenčíne, 7.3. vo Zvolene, 8.3. v Levoči, 9.3. v Košiciach.  28.5. v Poprade, 29.5. v Prešove a 30.5. v Žiline. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach.

„ŠANSÓNOVÉ VEČERY LUCIE ŠORALOVEJ & LA ALMA“
6. marec, 19:00  Trenčín –  Piano club
7. marec, 19:00   Zvolen – Dom kultúry Podborová
8. marec, 18:00   Levoča – Mestské Divadlo
9. marec, 19:00     Košice – Historická radnica
28. máj,   20:00     Poprad –  Kongresová sála Aquacity Poprad
29.máj,    19:00      Prešov – PKO – Kino Scala
30.máj,    19:00      Žilina – Mestské divadlo Žilina

Zdroj: Propaganda House s.r.o.