Lukáš Adamec: Dieťa na ceste – žúr so sexi babami a lepičom z reklamy!

Dnešné 27. narodeniny si víťaz druhého ročníka česko-slovenskej SuperStar spestril skutočne veľkolepo. Vo videoklipe k novému singlu Keby som pil ukazuje dve tváre slovenského muža. Jemu však patrí úplne iná.

Po tom, čo dal Lukáš Adamec zbohom svojej kapele Siempre a vydal sa na sólovú dráhu, predstavuje verejnosti už tretí singel zo svojej dielne. Skladba s názvom Keby som pil je však tematicky úplne iná ako prvé dve Ty vieš a Tak prosím.

REE_1006

„Kým prvé dve sa opierajú o klasickú tému teda o lásku, tak tento je z úplne iného súdka,“ hovorí s úsmevom spevák. Iné je aj hudobné prevedenie songu, ktorý má veselého ducha. Všetko sa zrodilo veľmi spontánne pri spoločnom džemovaní Lukáša s kamarátmi-muzikantmi v skúšobni.

„Tomi Okres mi zahral jeden groovy podklad, do ktorého mi automaticky, keďže tam bola veľmi dobra nálada, napadol tento text. Síce jednoduchý, no výstižný a aplikovateľný na rôzne vekové kategórie slovenského človeka,” dodáva Adamec.

Videoklip ku skladbe Keby som pil stihol nakrútiť počas jedného dňa v Košiciach. Odbehol si naň z divadla Cassia, kde aktuálne účinkuje v muzikáloch Krysař a Matúš Čák Trenčiansky. Hlavné slovo pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe Keby som pil mal Michal Kunes Kováč a jeho Kunes Video Production.

A hoci Lukáš Adamec každým dňom očakáva narodenie svojho prvého potomka, jeho manželka Miriam mu povolila aj veľmi odvážne scény so sporo odetými dievčatami. Možno ju obmäkčil fakt, že popri nich si v klipe zahral aj Luky Pavlásek, sympatický lepič z reklamy na istú slovenskú banku.

REE_0966

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR manažérka