Mafia Corner opäť šokuje. Vtáčie výkaly v ústach! Nový klip len pre silné povahy.

Mafia Corner neprešľapuje na jednom mieste. Po obrovskom úspechu hitu „Vypic a žic“ prichádza s retro singlom „Holubička“. Producent Mike, ktorého v posledných mesiacoch riešilo asi celé Slovensko, pokračuje v tom, čo ho napĺňa najviac – baviť a nasie*ať ľudí zároveň.

V tomto prípade dostal Mike chuť na poriadne retro. Samozrejme platí, že Mafia Corner svojej povesti neostala nič dlžná. Exkluzívny outfit z 80-tych rokov, originálna trendová kapela, na úvod poklona televíznym hlásateľkám a na konci scéna, ktorá sa slabším povahám neodporúča a deti ju majú dovolenú iba v doprovode rodičov. Detaily prezrádzať nebudeme, ale ak holubička (Columba domestica) dostane v závere hnačku, romantiku nečakajte. „Natáčanie stálo za to a ani s odstupom času by som nič nemenil. Milovníci fekálneho humoru si určite prídu na svoje,“ povedal Mike.

K spolupráci si pozval mladú speváčku Stefi, pre ktorú to bude debut a zároveň krst ohňom, pretože spojenie s kontroverzným producentom môže vypáliť akokoľvek. Keďže sama má rada úlety, aj hrubšieho zrna, nápad s „Holubičkou“ sa jej zapáčil od prvého momentu. „Mike a jeho stratégia s Mafia Corner sa mi páči predovšetkým preto, že si ide svoje bez ohľadu na výsledok. Podstatou je, aby sa on, a teraz aj ja, cítil dobre v tom, čo chce zavesiť na Youtube,“ vysvetlila Stefi.

Neostáva teda už nič iné, iba si pustiť ďalšie uletené video z produkcie Mafia Corner a vyskúšať si, či máte žalúdok pozrieť si ho do úplného konca…

holubicka

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.