Martin Harich pokrstil svoje akustické CD a DVD v priamom prenose v TV Óčko.

Pred pár dňami za účasti kamier hudobnej televízie Óčko v Prahe naživo priamo v štúdiu prebehol krst akustického CD a DVD „G2 Acoustic Stage“ mladého slovenského speváka Martina Haricha. Krstným otcom tohto akustického kompletu, ktorý sa nahrával v jeseni v pražskom obľúbenom hudobnom klube Retro Music Hall, sa stal Martinov dobrý kamarát, hudobník a kolega z muzikálu, spevák Peter Cmorík.

Harich patrí rozhodne medzi najvýraznejšie postavy všetkých ročníkov Česko Slovenskej Superstar. Jeho debutový album “Príbeh snov“, ktorý vyšiel v roku 2011, zaznamenal veľký úspech. Svoju výnimočnú pozíciu potvrdil aj v minulom roku, kedy mu vyšiel už druhý album Nech.

Martin Harich - tv ocko

Niet teda divu, že aj Martin bol oslovený, aby sa taktiež zapojil do úspešného projektu G2 Acoustic Stage a odohral v pražskom klube exkluzívny koncert. Charizmatickému spevákovi bol akustický koncert na mieru ušitý. Martin predviedol heroický výkon a zahral to najlepšie zo svojho repertoáru.

„Rozhodli sme sa pokrstiť tento album, pretože som presvedčený, že si to zaslúži. Dlho sme sa pripravovali a tešili na nahrávanie spolu s mojou kapelou Musitany Hope, atmosféra na koncerte v klube bola vynikajúca a myslím, že celé sa to podarilo. Teším sa výsledku a verím, že poslucháčom a divákom sa bude album páčiť,“ prezradil Martin Harich.

Martin Harich 1

„V tejto hudobnej televízii „live“ zatiaľ nikto album nekrstil. Kvôli tomu, ale aj preto, že sa pomaly živá hudba z televízii vytráca, sme pricestovali z Liptova naživo si zahrať,“ doplnil Martina jeho otec a zároveň manažér, Ladislav Harich.

V priamom prenose Martin so svojou kapelou okrem skladby „Asi mi horí tvár“ z posledného albumu odohral aj novú pieseň „Keby náhodou“, ktorá vyšla nedávno, tak ako všetky predchádzajúce Martinove albumy, vo vydavateľstve Universal Music.

https://www.facebook.com/MartinHarich

martin-harich-g2-acoustic-stage

Zdroj: Universal Music