Martin Harich vydává klip s novou verzí songu Kam sa to podelo, který napsal po rozchodu s Celeste Buckingham.

Martin Harich představuje videoklip k písni Kam sa to podelo, kterou napsal po rozchodu s Celeste Buckingham. Donedávna si nebyl jistý, jestli skladbu vůbec vydá. Píseň nakonec vyšla v září na EP albu Pátram a nyní přináší Martin radiovou verzi singlu a videoklip, se kterým představuje také nový text písně.  K natočení videoklipu si přizval tu, které byl song původně věnován – Celeste.

Martin Harich, který pskončil na druhém místě ve slovenské verzi show „Tvoja tvár“, vydává dnes singl a videoklip Kam sa to podelo. Tuto píseň složil po rozchodu s někdejší přítelkyní, populární zpěvačkou Celeste Buckingham. A právě ona nyní účinkuje ve videoklipu k písni. Teprve v září tohoto roku ji zařadil na EP album Pátram, nicméně dnes vydaný singl a klip představuje píseň v nové podobě. Nová slova, jako „Kam sa nám to podelo… city čo ľuďom chýbajú len keď ich stratia“ nebo „Kam sa nám to stratilo a co všetko by som dal za to, aby sa nám to vrátilo“, složil Martin pro radiovou edici písně. 

martin-harich-gal_8241

 „Tato skladba je pro mě velmi osobní. Složil jsem jí před dvěma lety v období konce svého vztahu s bývalou přítelkyní Celeste Buckingham. Pro vydání songu jsem čekal na určitý nadhled a odstup a song tak mohl uzrát,“ popisuje Martin vznik písničky. „Při přípravě klipu jsem nechtěl sáhnout po bezejmenné modelce a nabídl jsem spolupráci na klipu právě Celeste, která nabídku přijala,“ dodává. „Vše podpořila i moje současné přítelkyně, která mi sama navrhla Celeste pozvat.“

Minimalistický, černobílý klip a nová část textu

Kam sa to podelo je rytmicky výrazná skladba. Hudbu a text si Martin, tak jak je u něj zvykem, napsal sám. Studiový videoklip působí velmi jednoduše a čistě a jeho 

ernobílé provedení evokuje vzpomínky a návrat do minulosti. V klipu si kromě Celeste zahrála i Martinova česká kapela W.A.F., která ho doprovází na koncertech. Singl vznikl v autorově vlastní produkci.

Videoklip Kam sa to podelo má dnes premiéru na hudební televizi Óčko a zároveň je k dispozici na Martinově Youtube kanálu.

EP Pátram je k dostání na všech Martinových koncertech, na Slovensku také na e-shopu https://shop.martinharich.sk a v České republice navíc v distribuční síti Warner music.

Zdroj: Warner Music