MAYDREAMS EVENING III: Anthology, Tezaura, Sinners Moonv Artklube.

V druhej polovici mája, ešte pred sľubným rozbehom festivalovej sezóny sa vám v Trnavskom Artklube predstaví zmes symfonicko-melodických metalových kapiel zameraných najmä na vokálne spevy nežnejšieho pokolenia na treťom ročníku akcie MAYDREAMS EVENING.

Tento rok sa predstavia kapely, ktoré si na Slovensku, v Čechách a vo svete robia naozaj dobré meno. Sú nimi symfo-melodici  ANTHOLOGY, melodici TEZAURA a symfonici  SINNERS MOON.

20.5.2017 Trnava Artklub – MAYDREAMS EVENING III – Anthology, Tezaura, Sinners Moon

V poradí prvou kapelou ktorá sa predstaví sú ANTHOLOGY z Nižnej, hrajúci symfonický-power metal. Je to ich premiéra na trnavskej pôde a prídu odprezentovať svoj najaktuálnejší  album s názvom Angel´s Revenge. Anthology fungujú už od roku 2008, no až ich predchádzajúci počin s názvom The Prophecy výrazne nasmeroval ich tvorbu do výšin v ktorých sa momentálne pohybujú.  Na čele so speváčkou Raylyn sa určite teda môžete tešiť na riadny rozjazd, po ktorom budete lapať dych! 

Ďalšou kapelou na ktorej premiéru sa môžete tešiť, je TEZAURA z Brna so svojim aktuálnym EP Heartcore. So speváčkou Lori a svojským štýlom melodického metalu sa chystá podmaniť si Trnavu! Tezaura funguje už roku 2010 kedy vydali prvé demo, no prvý album prišiel na svet až v roku 2013, a to s názvom Unleash The Butterflies, z ktorého tiež určite zaznejú niektoré pecky. Kapela predskakovala rôznym známym telesám za ktoré spomeniem len Haggard alebo poľskú Desdemona

A nakoniec, takmer domáci, SINNERS MOON, ktorí tu na čele so speváčkou Simonou a vokalistom Derickom odprezentujú a pokrstia zatiaľ nevydané EP Far Beyond The Stars. Budete môcť z neho počuť piesne tak ako aj zo zatiaľ aktuálneho albumu Atlantis! Sinners Moon vznikli v roku 2011 v Seredi pod taktovkou gitaristu Lukáša. V roku 2014 vydala svoj debutový album Atlantis za pomoci známeho nemeckého gitaristu a producenta Rolanda Grapowa. Počas prezentácie albumu robila support, podobne ako Tezaura, kapele Haggard, alebo aj izraelskej kapele Orphaned Land. Na albume sa podieľal spevom v piesni  My Servant aj spevák legendárnych Sonata Arctica, Tony Kakko. Album sa dostal do celého sveta, odkiaľ zožal pozitívne a chválivé recenzie. Koncertné vystúpenie Sinners Moon je vždy zárukou kvalitnej hudby a zimomriavok.

20.5.20217 Trnava Artklub – MAYDREAMS EVENING III, začiatok 20:30 Vstupné 3€

ANTHOLOGY – Symphonic/Power Metal – Nižná
https://bandzone.cz/anthology
https://www.facebook.com/AnthologySkOfficial

TEZAURA – Melodic Metal – Brno(CZ)
https://bandzone.cz/bandtezaura
https://www.facebook.com/TezauraOfficial

SINNERS MOON – Symphonic Metal – Sereď
https://bandzone.cz/sinnersmoon
https://www.facebook.com/sinnersmoonband

Link na event na facebooku: https://www.facebook.com/events/1369706419771243

Zdroj: Organizátor