Melodici RAVENCLAW nahrávali videoklip. Na všetko dozeral samotný Kai Hansen.

Slovenská melodic power metalová skupina RAVENCLAW natáčala počas minulého víkendu nový videoklip ku piesni „Think“. Na natáčaní bola prítomná osobnosť svetového formátu. Samotný zakladateľ a krstný otec európskeho power metalu.

ravenclaw-natacanie-klipu-2016-official-2

Pätica slovenských hudobníkov RAVENCLAW natáčala videoklip ku singlu „Think“ v priestoroch bývalej košickej továrne na spracovanie magnezitu. Aj keď teplomer ukazoval takmer 30 stupňov celzia, celá výroba klipu prebiehala na profesionálnej úrovni a v pohodovej atmosfére.

ravenclaw-natacanie-klipu-2016-official-4

Taktovku nad videoklipom prevzal Igi Petrilla, scenár a organizačné záležitosti mal na starosti spevák Mattey. Nápadmi prispeli aj kreatívny riaditeľ Alex W. Kiss a technický riaditeľ Marcel Závodný.

ravenclaw-natacanie-klipu-2016-official-1

Na natáčaní bola prítomná aj osobnosť svetového formátu, z pozadia ako divák to všetko sledoval samotný Kai Hansen (GAMMA RAY, UNISONIC, ex-HELLOWEEN). „Kai veľmi pochvaľoval prácu košických kreatívnych ľudí, ktorí sa s nami na tomto videoklipe podieľali,“ prezradil spevák Mattey.

ravenclaw-natacanie-klipu-2016-official-7

Klip uzrie svetlo sveta v najbližších dňoch a je predzvesťou nového EP, ktorého pieseň „Think“ bude súčasťou. RAVENCLAW ho majú v pláne pokrstiť ešte počas tohto leta. Kapela sľubuje, ale aj druhý dlhohrajúci album. Ten by skupina mala v priebehu budúceho roka 2017, kedy Košičania oslávia 15. výročie.

ravenclaw-natacanie-klipu-2016-official-6

RAVENCLAW sa v lete predstavia aj na viacerých akciách. Postupne ich môžete vidieť na festivaloch Tanec slnka, Rock pod Kameňom, More Than Fest a Cassovians Metaliance.

Zdroj: Stanislav „Stillborn“ Černák (Valhalla.sk)