Michaella adresovala v klipe natočenom na Iphone odkaz do neba .

Michaella opäť volá do neba. Singel „Do neba volám“ z jej albumu „Mám čo mám“ zaujal pred rokom práve v tomto jesennom období a keďže rádia sa k nemu spontánne vrátili, rozhodla sa k piesni s melancholickou náladou natočiť videoklip.

Michaella pôvodne klip neplánovala, no skutočnosť, že ľudia na pieseň reagujú, v nej oživila spomienky na náladu počas nahrávania. Zaujímavosťou je, že pri natáčaní odmietla podporu veľkého štábu. Keďže sa chcela nechať unášať intimitou skladby, spoločnosť jej robili iba Randy, manažér Rasťo a ako originálne médium Iphone.

do-neba-volam

S atmosférou piesne sa pohrala sediac schúlená na okne, odkiaľ adresovala svoj odkaz všetkým, ktorí poznajú hĺbku strát. „Počas natáčania bolo v miestnosti absolútne ticho, ktoré len znásobilo moje pocity. Keďže pesnička je naspievaná smutne, okamžite som sa vžila do tejto nálady a priznám sa, že zbaviť som sa jej nedokázala ešte ani o pár hodín neskôr,“ neskrývala Michaella dojatie ani s odstupom času.

Autorom skladby je Michaellin dvorný producent Randy. Keď si ju vypočula prvýkrát, hneď sa nechala inšpirovať myšlienkou naspievať text s posolstvom, ktoré bude v sebe odrážať aj odvrátenú stranu príbehu písaného životom, kedy si ľudia musia pokoj v duši vybojovať v zápase so smútkom.

Práve citová vlna, z ktorej mrazí, dostáva text Ivany Drábovej do ľudských duší najkratšou možnou cestou. „Mojím šťastím je, že som doteraz nestratila žiadnu blízku milovanú osobu. Pamätám si, že keď sme pieseň nahrávali, musela som si predstaviť konkrétnu situáciu, aby som dokázala spievať so smútkom v hlase,“ dodala Michaella.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.
Foto: Jano Štovka/OLIVIER