Michalovská skupina Iconito natočila nový videoklip na skladbu aká tu ešte nebola. 

Návrat po letných videoklipoch vo veľkom štýle! Povedz, to je názov už siedmeho videoklipu michalovskej skupiny Iconito.

Ten je zároveň prvým singlom, ktorý nenaspieval spevák kapely Kristián Dufinec, ale jej basgitarista Michal Choma. Autormi tejto piesne pochádzajúcej z debutového albumu Človek a Klaun vydaného v máji sú Michal Choma a Kristián Dufinec.

30

Nový klip sa točil vo Vranove, Michalovciach, Trebišove a Humennom. Michalovčania sa pri jeho realizácii spojili s firmou mladých vranovských filmárov Cube Art. Hlavné postavy príbehu si zahrali študenti herectva na VŠMU Bronislava Kováčiková a Jakub Kuka a ako komparz sa v ňom objavili aj muzikanti z Iconita.

Autorom námetu a režisérom klipu Povedz je Kristián, ktorý o pesničke povedal: ‘‘Vzťah nebýva vždy jednoduchý. Občas prídu prekážky, ktorými je treba prejsť a vytrvať, aj keď to nie je ľahké, čo sme sa snažili ukázaťaj v našom klipe. Text vznikol spontánne v našej skúšobni. Pôvodne sme chceli spraviť rozchodovú pieseň a nakoniec sme to obrátili na to, že nie každý rozchod sa môže skončiť zle a že sú aj dvojice, ktoré i napriek tomu že sa rozišli, na to pekné čo spolu prežili spomínajú v dobrom. Základný odkaz tejto piesne je – “nikdy nezabudnem“. 

Iconito sa chystá na jar vyraziť za svojimi fanúšikmi. Zatiaľ sú naplánované mestá Martin, BanskáBystrica, Žilina, Liptovský Mikuláš, Bratislava, Košice a Michalovce.

cover-ok

Zdroj: Natália Novotná