Milan Lieskovsky nechal explodovať Twister!

EKG Clubom vo Vranove sa prehnala búrka. Explóziu odpálil DJ Milan Lieskovsky, ktorý na východe natáčal nový klip k skladbe Twister. Spolu s producentom Davidom Hudáčkom dali dokopy song s nekompromisným ťahom smerom k fanúšikom tanečnej klubovej scény, k čomu prispôsobili aj scenár videa.

Jeho prvá časť bola natáčaná v štúdiu – obývačke M. Lieskovskeho a obidvoch umelcov zachytáva v kreatívnej nálade. „Sound skladby by mal v ľuďoch vyvolať twisterovský felling, preto sa aj hlas v angličtine pýta: Ste pripravení na Twister? Keďže táto pesnička je určená skôr do klubov, druhú polovicu sme sa rozhodli natočiť priamo na party,“ vysvetľoval Milan Lieskovsky.

Priestory vranovského klubu si M. Lieskovský nevybral náhodou. Jeho voľba bola jasná, pretože, ako priznal, aj touto cestou sa chcel poďakovať fanúšikom a priateľom za dlhoročnú podporu a priazeň. „Pre mňa je Vranov domáce prostredie. Chodím tu hrať pravidelne, lebo publikum je vychované práve našou hudbou. Ľudia navštevujú tento klub pravidelne, s mnohými sa poznáme z videnia a vždy je tu správna atmosféra. Keďže tu mám veľa známych, chcem, aby sa aj oni videli v klipe, lebo toto je ich robota, ja len prídem a zlížem smotanu,“ dodal s úsmevom M. Lieskovsky.

K výbornej šou prispela nielen dvojica DJ-ov M. Lieskovský a domáci rezident FOLLY, ale aj mladý bubeník Kelko, ktorý síce vzišiel z metalovej scény, no vo Vranove ukázal, že pri jeho multitalente mu nie je cudzia ani tanečná produkcia. „Keď som prvýkrát videl jeho video, okamžite ma zaujal a začal som ho sledovať ďalej. Potrebujeme síce ešte popracovať na tom, aby pochopil, ako sú tanečné pesničky stavané, no každý, kto ho vidí hrať, musí uznať, že je to v ňom. Na bicie hrá tri roky, ale za tak krátky čas sa to naučiť nedá, toto musí mať človek v sebe,“ konštatoval M. Lieskovsky.

Režisérska taktovka počas celej noci patrila Cesarovi, o ktorom M. Lieskovsky vyhlásil, že má jeho absolútnu umeleckú dôveru a preto sa o finálne dielo aj vďaka energickému publiku neobáva. „Keďže Cesar sám robí hudbu, cíti každý jej tón, a to je veľmi dôležité. Okrem toho je vychytaný v rôznych svetových fintičkách, ktoré vie nájsť a aplikovať v našich videách. Pre mňa je to vzácny človek, ktorého si držím najviac ako sa len dá,“ zdôraznil M. Lieskovsky.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.