MoOn:Sherry vol.11 Xmass Ed.

Vánoční edice pravidelných večírků Vychytane.cz Djs Crew v paláci Akropolis se ponese opět v rytmech Black music a Tech house music. Nalaďte se na vánoční vlnu v tomto legendárním klubu a přijďte s námi přivítat Ježíška jak se sluší a patří. Tancem!!

O zábavu se budou starat ověření Djs, které můžete na těchto akcích pravidelně potkávat. Jsou jimi dvojka Dolph a Raffael T. aka Dora Djs, kteří svým close setem navodí ideální atmosféru Štědrého dne. S hudbou, kterou vám budou servírovat, budete domu odcházet s úsměvem a natěšení co pod stromečkem najdete. Zakladatel Crew a MoOn:Sherry večírků 4BeCome1, vystoupí v sólo setu a hned od začátku se můžete těšit na řádnou dávku Techhouse music. Jsou Vánoce, rozhodně se s tím kluci nebudou párat.

Hosté vánočního dílu jsou banda ze Znojma, kterou znáte jako Gat Electra, velmi nadaní producenti a promotéři, kteří aktuálně začali spolupracovat i s německým rádiem FM4 a jejichž pravidelné večírky na jižní Moravě baví stovky hudebních nadšenců již pěknou řádku let. Členové projektu jsou Djs VK Studio, Martin Kepy, Iary D. Sourozenecká dvojice a jejich dlouholetý kamarád, kteří jsou spolu od samotného začátku. Určitě si na nich zafárejte, mají se opravdu čím pochlubit.

A protože jedna stage, v tomto případě MoOn Stage (malá scéna) bude v nekompromisních rytmech Tech house music, druhá stage, tedy Sherry (divadelní bar) musí být zákonitě v jiném stylu. A protože se ukázalo, že to výborně funguje, i na vánoční edici jsme pozvali kolegy, kteří vás rozhýbou svými black music, r´n´b a soul sety. Jsou to Dj Dug, kterého můžete pravidelné potkávat jako suport v mnoha klubech v Praze a Dj Ba2s, bývalý člen a zakladatel kapely Chaozz, neúnavný sběratel hudby a opravdový showman s obrovským hudebním přehledem. Oba Djs si vezmou Sherry stage na starost po celou noc, takže si je užijete v řádných dávkách, jak se říká, All Night Long!!

Vstupné je příjemných 60,-CZK a začínáme ve 22:00. Končit budeme, až VY budete chtít!
Událost zde: https://www.facebook.com/events/1815922385347872/
https://www.facebook.com/vychytanedjsofficial/
www.palacakropolis.cz

Zdroj: MoOn:Sherry