Müller dal v novom klipe jasnú správu: “Adieu Adele”.

Richard Müller a jeho múza Adela Banášová sa stretli pred kamerami. Ku skladbe „Adieu Adele“, ktorú Richard venoval obľúbenej moderátorke, spolu nakrútili jedinečný videoklip. Autorom scenára aj režisérom je Miro Mráz. Čiernobiely umelecký klip dokonale vystihuje emóciu, ku ktorej sa Richard hlási už dlho. Legendárny spevák a obľúbená moderátorka k sebe cítia silné sympatie, ktoré premenili aj na spoločné turné. „ONA A ON TOUR“ bude predovšetkým o skvelom Richardovom speve, no návštevníci sa dozvedia aj doteraz neznáme informácie z jeho života. Skladby budú totiž prelínať rozhovory pod moderátorskou taktovkou Adely Banášovej. Nenechajte si ujsť jedinečné turné plné skvelej hudby, ale tiež pohotových a vtipných dialógov!

Richard Müller a Adela Banášová nakrútili spolu videoklip. Richard naspieval na albume „55“ pre obľúbenú moderátorku skladbu „Adieu Adele“, ktorá teraz dostala aj obrazovú podobu.

„Adela je už roky mojou múzou. Je to celé také magické. Prvý raz v živote som ju stretol na Hlavnom námestí v Bratislave, pršalo, stála na schodíku prenosového vozu a niečo rozprávala do mikrofónu. Pozrel som na ňu a povedal som si, Bože, to je ale úžasná ženská! Vždy keď sa na ňu pozriem, niečo vo mne zahrká,“ vyznal sa s úsmevom Richard Müller.

Adelu informácia o tom, že je múzou legendárneho speváka, veľmi potešila. Aj preto si spolu s ním rada zahrala v novom klipe. 

„Je to viac než lichotivý pocit, až taký zaväzujúci, Dúfam, že ho ako múza dostatočne kopem. Až sa cítim zaviazaná, že by som mala vyvíjať aktívnu činnosť. Pesnička „Adieu Adele“ je veľmi krásna. Ja som naozaj fanúšičkou Richardovej hudby a toto je jedna z mojich obľúbených piesní. Klip sa mi nakrúcal veľmi príjemne, pretože sme ho robili s profesionálnym štábom, ktorý vedel celkom rýchlo a jasne odčítať, kto na čo má. Tak ma do ničoho nenútili. Verím teda, že výsledok je taký aký má byť – citlivý, civilný a pohodový,“ dodáva Adela Banášová.

Autorom scenára klipu a jeho režisérom je Miro Mráz, ktorý chcel, aby bol naozaj originálny a tak nad ideou rozmýšľal niekoľko mesiacov.

„Chcel som, aby to bolo hodnotné. Napokon som sa teda rozhodol nakrútiť videoklip, ktorý by išiel viac po emócii, ako po príbehu. Je čiernobiely, vystupujú v ňom skvelí tanečníci zo skupiny CreDance a v detailoch Richard a Adela. Choreografie vyjadrujú platonický vzťah k nedosiahnuteľnej žene. Nakrúcalo sa nám veľmi príjemne. Adela je skvelá a Richard je obrovská osobnosť, človek s hlbokou dušou. Myslím si, že všetci z toho mali dobrý pocit,“ vraví Miro Mráz. 

Richard a Adela k sebe cítia silné sympatie, ktoré sa rozhodli premeniť aj do spoločného turné. Zaznie na ňom skladba  „Adieu Adele“, ale aj ďalšie piesne z Richardovho posledného albumu  „55“ a tiež najväčšie hity jeho úspešnej kariéry. „ONA A ON TOUR“ bude jedinečné, pretože fanúšikovia sa o legendárnom spevákovi dozvedia aj to, čo doteraz nikde nezaznelo. Skvelú hudbu budú totiž pretkávať rozhovory s ním vedené pohotovou Adelou.

„Dúfam, že budem takou súznejúcou súčasťou turné. Že ma tam bude tak akurát, že doplním, čo bude treba a že ľuďom sa to bude páčiť,“ uzatvára Adela Banášová.

Richard Müller a Adela Banášová navštívia s jedinečným turné 10 slovenských miest od východného Slovenska až po Bratislavu. Vstupenky sú  k dispozícii v sieti www.predpredaj.sk a v miestnych pokladniach.

Ona a On Tour
02.10. Prešov – Kino Scala
03.10. Košice – Spoločenský pavilón
04.10. Humenné – Mestské kultúrne stredisko
09.10. Lučenec – Kino Apollo
10.10. Banská Bystrica – čoskoro v predaji
11.10. Nitra – PKO
17.10. Bratislava – Istropolis – Veľká sála
19.10. Trenčín – čoskoro v predaji
24.10. Trnava – Holiday INN
25.10. Žilina – Dom odborov

Zdroj: PH