Na Beckovských slávnostiach uvidíte nový program Katky Knechtovej aj bludných rytierov!

Bludní rytieri na tátošoch, rinčanie zbraní, tradičné remeslá, atrakcie pre deti a skvelý hudobný program! Legendárne Beckovské slávnosti sa blížia. Na festival v jednom z najmalebnejších kútov Slovenska sa teší aj Katka Knechtová, ktorá tam bude mať premiéru.

Pre fanúšikov pripravila nový program zložený z noviniek z ostatného albumu, ale aj jej najúspešnejších hitov. Okrem Katky sa môžete tešiť aj na Čechomor, HEX, Iné Kafe, Mirku Miškechovú, Beckovské Ksichty, Bukasový Masív, či Cigánskych diablov. Nenechajte si ujsť fantastický trojdňový festival! Beckovské slávnosti budú v obci pod majestátnym hradom už od 15. do 17. júla.

Beckovske slavosti 1

Legendárne Beckovské slávnosti sú späť! Už o mesiac ožije jeden z najmalebnejších kútov Slovenska mixom histórie a toho najlepšieho zo súčasnosti. Trojdňový festival ponúka program pre mladých aj starších, nadšencov histórie aj kvalitného rocku.    

„Tento rok nebude chýbať turnaj bludných rytierov na tátošoch, remeselný jarmok a atraktívne súťaže. Na deti čaká nafukovací hrad, trampolíny a atraktívne workshopy. Hudobný program sme sa snažili zostaviť tak, aby korešpondoval s prostredím a aby si na svoje prišiel naozaj každý. V piatok večer preto začíname oldies party a v nasledujúcich dňoch sa na pódiu vystriedajú rockeri, folkoví hudobníci i predstavitelia mainstreamu,“ povedal organizátor podujatia Boris Klčovský z Double Agency.

Beckovske slavosti 2

Na Beckovských slávnostiach bude mať premiéru aj Katka Knechtová. Na festival pod majestátnym hradom chystá unikátne vystúpenie.

„Na tento koncert a na ľudí, ktorí prídu, sa už teraz nesmierne teším! Milujem koncerty na netradičných miestach. Považujem za fantastický nápad robiť festival na takom nádhernom historickom mieste, ktoré má určite úžasnú atmosféru,“ vraví sympatická Katarína Knechtová.

Beckovske slavosti 3

Pod Beckovským hradom zahrá obľúbená skladateľka a speváčka piesne z ostatného albumu „Prežijú len milenci“, ale aj staršie hity.

„Pripravila som na toto leto opäť nový program, takže sa máte na čo tešiť. Budeme robiť všetko preto, aby ľudia z nášho koncertu odchádzali šťastní a plní hudby. Už sa teším na koncertovanie pod holým nebom. Je to vždy veľmi príjemná zmena sa po dlhej zime opäť vyvetrať a nadýchnuť čerstvého vzduchu,“ uzatvára Katka Knechtová.

Beckovske slavosti 4

Na Beckovských slávnostiach vystúpi aj Čechomor, HEX, Iné Kafe, Mirka Miškechová, Beckovské Ksichty, Bukasový Masív, Cigánski diabli, ale tiež Smejko a Tanculienka. Jedinečný festival organizuje agentúra Double Agency. Vstupenky sú dostupné na www.predpredaj.sk  a www.ticketportal.sk.

BECKOVSKÉ SLÁVNOSTI

PIATOK – zadarmo
18.00 – 24.00 Oldies party – hudba rokov 1960 – 2000

SOBOTA
13:50 – 14:40 – Mirka Miškechová
15:00 – 15:50 – Bukasový Masív
16:50 – 17:50 – Katarína Knechtová
18:50 – 20:00 – Čechomor
21:00 – 22:00 – Iné Kafe
22:30 – 23:30 – HEX
23:50 – 00:50 – Beckovské Ksichty

NEDEĽA
15.00 – 16.00 – Smejko a Tanculienka
16.30 – 17.30 – Cigánsky Diabli

plagat_beckovske_slavnosti_2016

Zdroj: Propaganda House s.r.o.