Na otvorení klubu 1001 NOC sa zabávala celá bratislavská smotánka!

Hviezdni hostia, módna show Alice Abraham, skvelá zábava a dokonca živý had! Tak to vyzeralo na otvorení klubu 1001 NOC na korze v centre Bratislavy. Otvorenie čarovného klubu si nenechali ujsť herečka Zdena Studenková, spevák Richard Müller či politička Monika Flašíková Beňová. Hostia si užili azerbajdžanské brušné tanečnice a zatancovali si na skladby skupiny Fragile!

Bratislava zažila najlepšiu párty leta! V centre mesta sa totiž otváral nový klub 1001 NOC!  Program aj hostia nezostali názvu podniku nič dlžní. Na otvorenie čarovného klubu pozval honorárny konzul Azerbajdžanskej republiky Džalal Gasymov celú smotánku. Otvorenie klubu si nenechali ujsť herečka Zdena Studenková, spevák Richard Müller, politička Monika Flašíková Beňová, speváčka Lera či podnikateľ Marian Kočner.  Hneď pri vchode vítal hostí fakír a živý had. Večerom sprevádzal Aladin, za ktorého sa prezliekol moderátor Michal Hudák. Vtipný herec si akciu spojil s oslavou narodenín, ktoré oslavoval presne v deň otvorenia klubu.

20130627_004

„Vymysleli to tak rozprávky Tisíc a jednej noci, ja som totiž jedna z legiend, ktorá sa nikdy nekončí. Šeherezáde zachránilo jej rozprávanie život. Mne moje rozprávanie zabezpečuje živobytie… Povýšil som otvorenie klubu na oslavu mojich narodenín a mám z toho radosť. Stretli sa tu mnohé známe tváre, ako keby sa tu konalo odovzdávanie nejakých významných cien.“ Vtipne skonštatoval moderátor večera Michal Hudák.

Klub ako z rozprávky slávnostne otvorili a pásku prestrihli starostka mestskej časti Bratislava – Staré Mesto Tatiana Rosová riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová. Hosťom zatancovali sexi brušné tanečnice, ktoré pricestovali priamo z Azerbajdžanu. Exkluzívnu rozprávkovú kolekciu predviedla špičková česká módna návrhárka Alice Abraham.

20130627_004

„Tentokrát to nebola náhoda. Kolekciu som koncipovala špeciálne pre toto prostredie. Snažila som sa, aby šaty vyzerali ako z rozprávky Tisíc a jednej noci… Musím sa priznať, že Bratislava je moja srdcová záležitosť. Vždy sa teším na Slovensko, na akúkoľvek akciu. Slováci sú veľmi príjemní a priateľskí ľudia!“ S nadšením povedala návrhárka  Alice Abraham.

Modely večerných šiat predvádzali hviezdne modelky. Na móle sa vystriedali prvá vicemiss a moderátorka Fashion TV Soňa Skoncová , moderátorka Telerána TV Markíza Diana Hagerová či tanečnica Ivana Surovcová. Premiéru na móle absolvovala speváčka Kristína.

20130627_004

„So skupinou Fragile spolupracujem, vytvorili sme projekt Hlasy, s ktorým sa chystáme na česko-slovenské turné. Preto som si jej vystúpenie nemohol nechať ujsť. Ja sa totiž najčastejšie zabávam na koncerte. Najradšej na rockovom…“ S úsmevom prezradil Richard Müller.

Zábavu rozprúdil exotický spevák Philip Nikwé, ktorého sprevádzala krásna tanečnica. Klub 1001 NOC na Panskej ulici v Bratislave ponúka prvotriednu klubovú zábavu, o ktorú sa postarajú kvalitní DJ-i. Luxusný podnik uspokojí aj najnáročnejších klientov.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Réne Miko