Na septembrovej Ear-Gasmic „Slovak Edition“ vystúpi DJane NIFRA.

Po úspešnej májovej edícii Ear-Gasmic „The Rave Edition“ s Markom Sherry vám prinášame ďalšiu, tentokrát čisto slovenskú edíciu tejto obľúbenej trancovej klubovky. Tá sa bude konať už 27. 9. 2014 v bratislavskom klube UHU na Šafárikovo námestí 79/7.

Ear-Gasmic „Slovak Edition“ vám v septembri ukáže, že aj na Slovensku máme svetové mená! V čisto slovenskom line-upe bude headlinerom producentka a DJka NIFRA.

Tá sa stala známou už v roku 2008 vďaka jej debutu READY, ktorý vydala na vydavateľstve Coldharbour Recordings, ktorý patrí ako sublabel trancovému vydavateľstvu ARMADA MUSIC. Medzi jej ďalšie skladby patrí remix skladby „Masquerade“, ktorý mal podporu u DJov ako sú Markus Schulz, Marcus Schossow či Tiesto. Podpory sa mu dostalo nečakane aj od Sander Van Doorna. Remix sa napokon zaradil na 11. miesto v rebríčku predajnosti v trance charts na Beatport a predbehol aj samotný originál. Druhý singel Complicated Life vydala vo vydavateľstve Armada Music. Medzi jej ďalšie úspešné projekty patrí spolupráca Nifra & Marcus Schossow (Progresia) – Different ways, ktorý sa vyšplhal na 3. miesto na Beatport Trance charts. V marci roku 2012 si zahrala, ako historicky prvý DJ zo Slovenska na akcii „A State Of Trance 550“ v holandskom mestečku DEN BOSCH. Ďalším jej úspechom bol prvý vydaný track (Dark Harbour) na kompilácii Markusa Schulza – Los Angeles 12. Oficiálne vyšiel spolu s druhým trackom s názvom Ransvik. V roku 2013 vydala track Waves na labeli Interstate Recordings. Jej nová spolupráca s Fisherman & Hawkins – The Battle, sa nachádza na novej kompilácii Markusa Schulza – Buenos Aires 13. Tento rok ste mohli NIFRU vidieť aj ako headlinerku na najväčšom domácom festivale elektronickej hudby BeeFree 2014 v rámci trance & progressive stagu. Jej ďalším veľkým úspechom tento rok bolo dosiahnutie členstva v zoskupení “Schulz Music Group”, ktoré spadá priamo pod samotného Markusa Schulza. Nifra držiac sa jej “Coldharbour” zvuku si celosvetovo vybudovala veľkú popularitu. Okrem jej vlastnej produkcie a pravidelných vystúpení po celom svete taktiež každý mesiac pripravuje svoju vlastnú rádio show nazvanú “Be Progressed”, ktorá sa vysiela každý druhý štvrtok v mesiaci na uznávanom internetovom rádiu Afterhours.fm. Po 2 rokoch sa tak NIFRA vracia späť na Ear-Gasmic a vy si ju budete môcť plne vychutnať už 27. 9. v klube UHU.

Ear-Gasmic „Slovak Edition“ rovnako ako posledne prinesie opäť dva stage. Spolu sa tu predstaví 9 slovenských DJov, ktorí vás hudobne prevedú žánrami ako sú progressive, uplifting trance, tech-trance, progressive/tech-house a samozrejme nebudú chýbať aj trancové klasiky. Okrem Nifry sa tak môžete tešiť na domáce mená ako sú Martin Michniak, Unbeat & Zolike, Cole, JoshJoy, Andre Pastor a producentské duo Bassbeatz.

Martin Michniak je na lokálnej scéne stará známa firma. Stabilný člen DJskej posádky Partybusu či line-upov letných festivalov elektronickej hudby počas svojich vystúpení snáď nikdy nesklamal. Ak čakáte od neho aj na Ear-Gasmicu tradičný Coldharbour sound, určite sa ho dočkáte.

Nikolaj Hirič a.k.a. COLE má rád predovšetkým staršie trance a rave záležitosti, na ktorých vyrastal a mohli ste ich už od neho počuť aj na májovej edícii Ear-Gasmicu. Nikolaj je známy prevažne vďaka svojej vlastnej rádio show Minimatica, vysielanou aj na známom americkom tanečnom rádiu Digitally Imported (www.di.fm/minimal). Vypočujte si Cole-ov fajnový old school setík, ktorý namiešal práve pre Ear-Gasmic.

Juraj „Unbeat“ Glonec a Zoltán „Zolike“ Czere – títo dvaja mládenci si v hudbe nedávajú „servítku pred ústa“ a radi rozbíjajú svojich poslucháčov tvrdším zvukom. Majú na starosti aj našu pravidelnú Ear-Gasmic radio show, ktorá každý mesiac obsahuje aj 30 minutový guestmix od špeciálneho hosťa. Toho sa tentokrát zhostila samotná Nifra.

UNBEATovi sa podarilo v rámci jeho vlastnej produkcie presadiť aj medzinárodne, nakoľko jeho nový track „Martyrdom“ zahral samotný rozbíjač John Askew naživo na akcii Future Sound Of Egypt 350 v Londýne.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/166498681″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“150″ iframe=“true“ /]

Juraja “JoshJoy” Špánika ako rezidenta Ear-Gasmicu netreba bližšie predstavovať, obľubuje prevažne starší sound a tak od neho budete počuť určite množstvo výborných klasík.

Andrej Pastorek a.k.a. Andre Pastor je taktiež veľkým nadšencom trancového žánru. DJingu sa venuje približne od roku 2011, tento rok ste ho mohli vidieť hrať aj na BeeFree Festivale na trance & progressive stagi a na Ear-Gasmicu to bude teraz jeho premiéra. Po Nifre vás tak dostane do rezkejších beatov uplifting trancu.

Producentské duo Bassbeatz zažijú rovnako svoju premiéru na Ear-Gasmicu. Chlapci, pôvodom zo stredného Slovenska, hrávajú prevažne progressive house. Zahrali si aj na festivale s názvom Sundance a vydali tracky ako napríklad I love this beat, Mountains, či najnovší Letthebass. Veríme, že vás na úvod kvalitne rozohrejú.

Návštevníci čisto slovenskej septembrovej edície Ear-Gasmicu si tak prídu rozhodne na hudobnú všehochuť. K tomuto všetkému nebude samozrejme chýbať tradičná úroveň Ear-Gasmic párty, čiže špeciálne vizualizácie, dekorácie či intrá štartujúce DJov, ktoré budú tentokrát nahovorené ako sa na správnu „Slovak Edition“ patrí, v čisto v slovenskom jazyku.

Vstupné vo výške 7 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu UHU. Ak teda plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku: www.facebook.com/events/578905232231701/­?fref=ts

Záverečné info k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už čoskoro. Desire To Trance!

Ear-Gasmic: „Slovak Edition“ – 27. 09. 2014
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 05:00
Line-up: NIFRA, Martin Michniak, Cole, Unbeat & Zolike, JoshJoy, Andre Pastor, Bassbeatz
Entry: 7 €
Event: www.facebook.com/events/578905232231701/­?fref=ts
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Nifra-Ear-Gasmic-plagat-opraveny

Zdroj: Ear-Gasmic