Na Silvestra šéfuje Fun rádiu Sajfa.

Na Silvestra s Fun rádiom nuda určite nebude. Od prvej sekundy silvestrovského dňa si totiž za mikrofón na dlhých 25 hodín sadne jedinečný Sajfa.

Matej „Sajfa“ Cifra oslávi Silvestra pracovne v éteri Fun rádia, ale nebude to len tradičné moderovanie popoludnia ako vo všedné dni. Sajfa 31. decembra vo Fun rádiu prekoná 25 hodinový moderátorský maratón. Poslucháčov bude sprevádzať celým silvestrovským dňom a nocou a privíta ich aj v Novom roku.

MC_140506_FUN_sajfa_9708

Konkrétne tak Sajfov silvestrovský maratón potrvá od 31. decembra 0.00 hodiny až do 1. januára 1.00. Bude sa niesť prevažne v duchu kontaktu s poslucháčmi. Spoločne budú spievať, hrať sa a spomínať na rok 2015. Sajfa vyspovedá ale aj známe tváre, čo za uplynulý rok ľutujú a čo nie. Nesmú chýbať ani momenty, ktoré v éteri nezazneli, alebo skôr zaznieť nemali a najlepšia hudba uplynulého roku. Novinkou bude online Tombola a nový rok privíta „kapitán“ Sajfa Novoročným príhovorom :-

„Maratóny zvyknem skôr behávať … Ale poznáte ma, ja mám výzvy rád. 25 hodín za mikrofónom bude náročné, ale káva a poslucháčska základňa má postaví na nohy a dáme to ;-). Veď čo by to bola za Silvestrovská zábava, ak by som nebodaj zaspal… “, dodal Sajfa.

Zdroj: Fun rádio