Na Slovensko prichádza AKUFEN.

Ak patríte aj vy medzi tých, ktorí si na začiatku tohto milénia obľúbili redukovanejší sound house a techno music zvanej minimal, určite vám neunikla hudobná produkcia pretkaná rôznymi mikro-samplami z rádia alebo iných hudobných žánrov spojená do dokonalého groovu. To je totiž AKUFEN a ten príde 18. októbra zahrať do Bratislavy.

TIMELINE

Kanaďan Akufen príde zahrať na pozvanie Leporelo_FM Party, na ktorej Milos, Skank a Baltazar oslávia už 6. narodeniny relácie Leporelo_FM, ktorá v roku 2007 začala na webe Rádia_FM ako dvoj-týždňový webcast spolu so Signall_FM a dnes ju môžete počúvať každnú nedeľu v noci v klasickom vysielaní. Príležitosť je to teda skvelá a Akufen ako jedna z legiend elektronickej hudby je teda viac než vhodná voľba.

MIG_6385

Akufena na októbrovej Leporelo_FM Party doplní aj veľmi kvalitný line-up slovenských DJov: zahrá Subminimal Session známy hlavne na Cypre a na východe Slovenska, zahrajá u nás populárne duo PLUSplus, za gramce sa postaví aj legenda slovenskej house & techno scény Benco a zahrajú a všetci traja protagonisti relácie Leporelo_FM a rezidenti Leporelo_FM Party Milos, Skank a Baltazar.

Ak ste teda fanúšikom kvalitnej house & techno music, 18. októbra roznodne bratislavský Nu Spirit Club nemôžete obísť. Viac o Akufenovi a o možnostiach získania voľných vstupov sa dozviete už čoskoro, stačí počúvať Rádio_FM (hlavne teda Leporelo_FM) alebo sledovat oficiálnu Leporelo_FM Page na FB – www.facebook.com/LeporeloFM.

https://www.youtube.com/watch?v=JwRMyLy_-n4

Leporelo_FM Party – Leporelo_F Show 6th B-Day Edition.
18. október 2013
Nu Spirit Club, Bratislava
AKUFEN (Perlon/Musique Risquee/Montreal/CAN)
Benco, PLUSplus, Subminimal Session, Milos, Skank, Baltazar
www.radiofm.sk
www.facebook.com/LeporeloFM
www.facebook.com/milosthelosh
www.facebook.com/usPLUSplus
www.musique-risquee.com
www.nuspirit.sk

WEB

Zdroj: Leporelo_FM