Nájdi svojich priateľov s HEYU na DOBROM FESTIVALE a nestrácaj svoj čas čakaním v rade!

DOBRÝ FESTIVAL si pre svojich návštevníkov pripravil ďalšiu vychytávku! S aplikáciou špeciálne prispôsobenou pre DOBRÝ FESTIVAL 2016 už nemusíte viac stáť v rade na pivo a môžete sa cítiť ako VIP hosť!

HeyU Connect&Meet je praktická a moderná aplikácia, ktorá použitím inovatívnych funkcií ponúka možnosť zoznámiť sa s novými ľuďmi, nájsť svojich kamarátov na prehľadnej mapke priamo na festivale a pritom umožňuje mať všetky informácie o kapelách a aktuálnom programe festivalu vždy po ruke. Aplikáciu si môžu návštevníci stiahnuť zdarma do svojich zariadení s operačným systémom Android na tomto linku: https://heyu-come.com/dobry-festival.html, pričom ihneď po stiahnutí môžu pozývať priateľov, či ostatných používateľov na festival, prípadne priamo na festivale si dohodnúť stretnutie, ak ich zaujme niektorá časť programu alebo sa len budú chcieť stretnúť na pivku, či dobrej káve. Základom aplikácie je interaktívna mapka, na kto­rej si návštevník môže jed­no­du­cho prezerať polohu svo­jich pria­te­ľov, s kto­rými sa prakticky ihneď môže dohod­núť na stret­nutí.

oficialneHeyU

„Každý, kto ma pozná vie, že som veľkým nadšencom nových technológií, najmä v IT oblasti. Keď ma oslovil Lukáš Vencelík (CEO a co-founder HeyU), či by som nechcel vyskúšať túto aplikáciu na Dobrom festivale, hneď ma to zaujalo svojim konceptom, ale aj tým, že sa jedná o slovenskú start-up firmu“, uviedol Miro Tásler, organizátor festivalu.

Cez aplikáciu je možné zakúpiť si tiež tzv. „priority lane“, vďaka ktorej si návštevník môže bez státia v rade prednostne zakúpiť pivo a užiť si tak každú minútu programu DOBRÉHO FESTIVALU bez čakania! Keďže tento rok budú zriadené aj wi-fi hotspoty v rámci vybraných miest areálu prírodného kúpaliska Delňa, aplikáciu bude možné bez akýchkoľvek problémov stiahnuť aj priamo na festivale!

Na DOBROM FESTIVALE 2016 vystúpia: IMT SMILE so špeciálnym programom a hosťami Petrom Lipom a Katkou Knechtovou, Richard MÜLLER, PUĽS, Žobráci, Kandráčovci, Chiki liki tu-a, Heľenine oči, Korben Dallas, Nocadeň, česká black-metalová legenda TŐRR, ElevenHill, Katka Koščová, Satin Lead, Róbert Mikla a priatelia, N3O Akustika, Karpina, Psilocybe Larvae (RUS), Ramchat, Tásler Pufo Band, Walter Schnitzelsson, Wild People, Grexabat, Michaella, Sanchez Amsterdam, Edo Klena, Lunatic Gods, Doomas, Ester, AMC Trio, Olis Bakulu+Slight, B-COMPLEX/Matia, Duall, Le Babar (B), IM Cyber (CZ), LTJ BUKEM+MC Stamina (UK), Back2Love DJs+Gapa Sax a mnohí ďalší.

mapa

Okrem nabitého hudobného programu DOBRÝ FESTIVAL tradične ponúkne aj bohatý sprievodný program pre deti i dospelých. Okrem premietania filmov je pripravený workshop prvej pomoci, prehliadka rôznych druhov bojových umení, joga, či zumba. Návštevníkom sa predstavia takmer dve desiatky športových klubov, ktoré predvedú ukážku svojho umenia zo štýlov ako kick box, capoeira oxumare, ju-jitsu, aikido, taekwondo či judo. Japonské bojové umenie na žinenke predvedie aj sensei Peter Tomko z dojo Red Dragon zo Strážskeho, žiak Stevena Seagala.

Rodičia môžu využiť aj prítomnosť profesionálnych animátorov v detskom kútiku, ktorí im ich ratolesti radi postrážia, kým si oni vychutnajú bohatý program festivalu. Detský kútik bude rozdelený do viacerých zón – herňa, tvorivý stan, lezecká zóna, paintball a zábavná zóna. Vo všetkých bude prebiehať program paralelne, deti sa môžu tešiť na to, že si zaspievajú, zatancujú, pripravené bude maľovanie na drevo, sklo, textil, zábavou určite bude výroba šperkov, maľovanie na tvár, zdobenie muffinov.

Dvojdňové vstupenky na DOBRÝ FESTIVAL je možné si zakúpiť od 6.6. do 11.6. od 13:30 do 21:00 počas Dní mesta Prešov v špeciálnom festivalovom stánku na Hl. ulici v Prešove. Zároveň je možné zakúpiť:

df0bc4f47e842513ca36fa26b3bb8295

Zdroj: dobryfestival.sk