Najúspešnejší český muzikál „Děti ráje“ už o mesiac v Bratislave!

Už o mesiac dorazí na Slovensko najúspešnejší český muzikál „Děti ráje! V megaúspešnom diele hviezdi aj talentovaná Slovenka Dominika Richterová. Krásna herečka sa zapísala do povedomia divákov ako femme fatale v seriáli ZOO a rovnako jej to svedčí aj po boku Sagvana Tofiho a Lukáša Vaculíka.

KIK_1081

Napriek mladému veku veľmi dobre pozná hity Michala Davida z 80-tych rokov minulého storočia, na ktorých sú „Děti ráje“ postavené, a miluje ich! Zo zákulisia muzikálu prezrádza, že spolupráca s „kamarádmi do deště“, je plná humorných momentov. Nenechajte si ujsť vychádzajúcu hviezdu Dominiku Richterovú v muzikáli plnom efektov! Veľkolepá šou vypukne už 25. júna na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave

KIK_1113

Muzikál „Děti ráje“ sa chystá dobyť srdcia mužov i žien všetkých vekových kategórií! Okrem populárnych Sagvana Tofiho a Lukáša Vaculíka v ňom hviezdi aj talentovaná Slovenska Dominika Richterová. Napriek mladému veku, hity Michala Davida, ktoré tvoria základ muzikálu, jej nie sú neznáme.

KIK_1177

„Náladu 80-tych rokov minulého storočia poznám veľmi dobre. Rodičia mi o tom období veľa rozprávali, je mi veľmi sympatické a „Děti ráje“ mi to priblížili ešte viac. Pesničky Michala Davida sa mi páčia, pre mňa sú to vlastne spomienky na detstvo. Michal David je úžasný skladateľ, jeho hudba má fantastickú energiu a čaro. Myslím si, že stále oslovuje aj mladých. Všetci, čo hráme v muzikáli, jeho hudbu milujeme a užívame si to,“ vraví Dominika Richterová.

KIK_1152

Dominika už ukázala svoje kvality v seriáli ZOO. Divákov presvedčila o svojom talente, ktorý naplno predvedie aj v muzikáli „Děti ráje“, kde nielen hrá, ale aj spieva, tancuje, ba dokonca korčuľuje na kolieskových korčuliach!

KIK_1913

„Práca na tomto muzikáli je úžasná, naozaj sa nemôžem sťažovať! To, že Sagvan Tofi a Lukáš Vaculík sú legendy, vieme všetci. Sú však aj veľkí profesionáli. Na javisku si vieme pomôcť – oni mne a naopak. Je to naozaj veľmi príjemné a som rada, že mám príležitosť s takýmito ľuďmi spolupracovať. Nie je to prvý muzikál, v ktorom účinkujem, už som mala isté skúsenosti. No priznám sa, že, keď som šla na konkurz na „Děti ráje“, bolo to iné. Užívala som si to, nemala som žiaden stres,“ vyznala sa Dominika Richterová.

KIK_1181

„Děti ráje“ sú o partii maturantov. Prvá časť deja sa odohráva v 80-tych rokoch minulého storočia, druhá v súčasnosti. Aj preto oslovuje všetky vekové kategórie fanúšikov a má taký obrovský úspech.

KIK_7691

„Je to ale asi aj preto, že diváci z nás cítia, že si hranie naozaj užívame. Muzikál máme všetci veľmi radi a je to z nás cítiť. Dve hlavné superstars – Sagvan a Lukáš – sú veľmi príjemní ľudia, čo vplýva aj na celú našu skupinu. Sme ako jedna veľká rodina a to nie je v divadle úplne bežné. Vždy sa na seba aj na divákov tešíme a ani to neberieme ako prácu,“ uzatvára Dominika Richterová.

KIK_7805

„Děti ráje“ prichádzajú na Slovensko v celkom novom šate. Bude to superšou s veľkolepými efektmi, hudba však zostáva nezmenená. Aj v Bratislave sa budú návštevníci baviť na hity „Decibely lásky“, „Poupata“, „Nonstop“, „Největší z nálezů a ztrát“, „Pár přátel“ a ďalšie. Autorom libreta je Sagvan Tofi, hudbu zložili František Janeček, Michal David, Zdeněk Barták a Vítězslav Hádl. Lístky na predstavenie 25. júna na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa dajú zakúpiť v sieti Ticketportal na na https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=16059

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Kristýna Junková