Najväčší rockový festival TOPFEST je tu, brány otvára už zajtra na poludnie!

Zajtra štartuje najväčší rockový festival TOPFEST! Jeho brány sa otvárajú o 12-tej hodine, ale do stanového mestečka sa dá prísť už od 10:00. TOPFEST odštartuje nemecká kapela Guano Apes a hneď potom to roztočia švédski lámači sŕdc Europe.

Na trojdňovom festivale vystúpia americký Rival Sons, ruská kapela Slot, britskí The Darkness, glam metalová kapela z Fínska Reckless Love, česká legenda Kabát, americká kapela Puddle of Mudd, britskí punkeri UK Subs, české Wanastowi Vjecy, či Chinaski, ale aj slovenské Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, Slobodná Európa a ďalšie skvelé kapely. Návštevníkov čaká aj kvelý sprievodný program. Nebude chýbať ohňostroj, poker for fun, špeciálne chodenie po lane waterlinning, vodný futbal, trampolína pre dospelých, turnaj v petangu či kolotoče. Na letisku v Piešťanoch si to užijeme od štvrtka 30. júna do soboty 2. júla!

MG_0686

Dlho očakávaný sviatok rockerov konečne dorazil na Slovensko. Už zajtra sa začína najväčší festival svojho druhu u nás, TOPFEST! Štvrtok pridali organizátori navyše, no cena lístka sa nezmenila. Hneď v prvý deň festivalu na fanúšikov čakajú skutočné pecky!

„Festival odštartuje alternatívna rocková skupina z Nemecka Guano Apes a potom švédski rockeri Europe. Verím, že presvedčia, že i keď sú na scéne už skoro 40 rokov stále majú ohromný drajv a poriadne to roztočia. Mnohé skvelé kapely vystúpia na Slovensku po prvý raz, pričom je takmer isté, že za cenu permanentky na TOPFEST by fanúšikovia nemali ani len jeden koncert. Myslím si, že takúto úžasnú príležitosť si netreba nechať ujsť,“ vraví organizátor festivalu, Dušan Drobný z agentúry TOPFEST.

Stavať ubytovanie v stanovom mestečku si záujemcovia môžu už od 10-tej hodiny, brány festivalu sa otvárajú o 12-tej. Od zajtrajšieho rána je návštevníkom k dispozícii aj kyvadlová doprava. Ak prídete autom, za parkovné zaplatíte tri eurá na celý festival. 

MG_0759

„Máme celkovo štyri pódiá. Počas troch dní publikum rozdivočia americkí Rival Sons, ruská kapela Slot, britskí The Darkness, glam metalová kapela z Fínska Reckless Love, česká legenda Kabát, americká kapela Puddle of Mudd, britskí punkeri UK Subs, české Wanastowi Vjecy, či Chinaski, ale aj slovenské Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, Slobodná Európa a ďalšie skvelé kapely. Máme jednu malú zmenu, kapela Walda Gang zo zdravotných dôvodov nevystúpi, ale nahradí ju skupina Doga,“ dodáva Dušan Drobný.

Na hlavných pódiách sa vystriedajú tie najlepšie svetové rockové kapely, na vedľajšom dostane priestor výborná alternatíva, ako napríklad Čisté Tvary alebo Kvety v podpaží, a na C stagei budú mladí hudobníci skladať rockovú maturitu. Hudobníci aj návštevníci majú navyše zabezpečený aj výborný komfort.

„Pripravili sme desiatky stánkov s občerstvením a množstvo atrakcií, fotostenu či špeciálne chodenie po lane waterlinning. U nás si užijete aj fantastickú novú zábavu bodyzorbing, čo je skákanie a hádzanie sa o zem vo veľkej nafukovacej guli. Na svoje si prídu aj športovci, môžu si zahrať vodný futbal, futbox alebo si zaskákať na trampolíne pre dospelých. Oddychovať potom môžu v pojazdných kaviarňach, v beach bare alebo si vychutnať pokoj v chill out stane. A pripravte sa na horúcu rockovú noc s moderátorom rádia Rocková republika Radom Meššom,“ uzatvára organizátor TOPFEST-u Dušan Drobný. 

MG_0809

„Atmosféru Topfestu ešte viac spríjemnia atrakcie spoločnosti Slovnaft. Návštevníci si budú môcť vyskúšať napríklad adrenalínový „Ľudský prak“ či špeciálne okuliare simulujúce vnímanie po požití alkoholu. Nebude chýbať oddychová zóna s možnosťou občerstvenia, pripojenia na wifi a ďalšími akciami,“ dopĺňa Anton Molnár zo Slovnaftu. 

Najväčší rockový festival TOPFEST sa nalLetisku v Piešťanoch začína 30. júna a potrvá do 2. júla. Okrem spomínaných kapiel vystúpi aj The Paranoid, Wasabi Cirkus, Hash, Mad Dog X, Čisté Tvary, Kvety v podpaží a ďalší umelci. Lístky sa dajú kúpiť v sieti predpredaj.skhttps://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/4863/topfest-2016 a ticketportal.sk. Kompletné informácie o festivale nájdete na www.topfest.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.