Nika Karch má nový videoklip

Sympatická speváčka po veľmi úspešnom celoslovenskom turné s Cigánskymi Diablami a Desmodom prichádza s novým videoklipom k skladbe U teba bývam. Okrem Niky si v klipe zahrala aj talentovaná vzdušná tanečnica Ariadna Vendelová z Košíc.

,,Text k tejto skladbe napísal Miro Kšiňan, s ktorým spolupracujem už dlhšiu dobu. Bola som trošku prekvapená, lebo text je na moje pomery dosť odvážny, ale myslím si, že vystihuje atmosféru tejto skladby. Hudbu zložili Viktor Milosavljevič s Marekom Hradským,“ predstavila skladbu Nika Karch.

Klip sa natáčal na východe Slovenska začiatkom apríla. ,,Natáčanie bolo dosť náročné, napríklad len scény s tanečnicou Ariadnou, ktorá klipu dodala iný rozmer, sa natáčali celé tri dni. Časť klipu sa točila aj v byte môjho brata, takže som sa tam cítila ako doma,“ povedala s úsmevom Nika a dodala: ,,Celé to režíroval Mišo Holečko, so svojim šikovným Altway creative teamom. V najbližších dňoch sa spolu chystáme natočiť ďalší klip, na čo sa už teraz veľmi teším, lebo spolupráca s nimi je výborná“

Nika Karch v týchto dňoch dokončuje album s názvom INÁ. ,, Skladby na tento album vznikali asi od roku 2009. Texty sú hlavne o tom, čo som cítila a prežívala. Chcela som túto časť môjho života nejako uzavrieť a myslím si, že vydanie CD je ten najlepší spôsob“ prezradila Nika.

Koncertovanie sa Nike natoľko zapáčilo, že po turné s Desmodom a Cigánskymi diablami, ktoré skončilo v marci, chystá na jeseň tohto roku ďalšie. ,,Áno, chystáme celoslovenské turné s jednou slovenskou legendou.  Momentálne prebiehajú rokovania, ale nechcem prezrádzať viac, pokiaľ to nebude stopercentné“ tajomne poznamenala na záver Nika Karch.

Zdroj: Boris Karch, Manager Nika Karch