No Identity: 29. novembra v Radosti!

Po poslednej divokej žúrke s našimi českými hosťami sa NO IDENTITY opäť prihlási o slovo 29.novembra. Hlavným hosťom tohto pokračovania bude pánko, ktorý sa na scéne pohybuje takpovediac odjakživa. Je producent, promotér, dj, remixér, majiteľ labelu a moderátor v jednej osobe.

V roku 2000 sa stal rezidentom legendárneho U clubu a odvtedy pravideľne prináša na Slovensko obrovské množstvo mien svetovej scény. Momentálne sa taktiež podieľa ako promotér na klubovke LEPORELO, ktorá má svoju základňu v bratislavskom NU SPIRIT-e.

Od roku 2007 pôsobí ako moderátor a producent v jednej osobe vo vlastnej radiovej show Leporelo_FM, ktorá sa časom pretransformovala aj na label Leporelo, kde vydáva nie len vlastnú produkciu, ale taktiež dáva priestor aj iným talentovaným producentom. Myslíme, že tieto riadky Vám už napovedali dosť. Sme radi, že naše pozvanie prijal MILOS. Ďalším našim hosťom bude šikovný chalan s vycibreným výberom trackov a skvelou technikou mixu. Mohli ste ho počuť už na jednom z predošlích dielov, tentokrát sme ho však zaradili na koniec line upu, kde sa bude prezentovať tým, čo má najradšej, zvukom aktuálneho techna.

Ďalším hosťom je MAKITO.

Line up doplnia samozrejme PHILIP TP a FUNEZ :)

entry 3€

FB event: https://www.facebook.com/events/731784816876108/?fref=ts

flayer2992014

Zdroj: No Identity