Nová pieseň Barbory Hazuchovej má dodať silu všetkým ženám, ktoré boli alebo sú sklamané.

Mladá a pôvabná speváčka Barbora Hazuchová nahrala svoj nový singel. Volá sa Vôbec a o jej text sa postaral gitarista skupiny Hex Martin Fefe Žúži.

Nová pieseň rodáčky z Liptovského Mikuláša, ktorej fanúšikovská základňa sa okamžite rozrástla potom ako sa Barbora objavila v jednej zo sérii Superstar, vznikal niekoľko mesiacov vo viacerých nahrávacích štúdiách. 

„Samotná pieseň sa tvorila v rôznych etapách, doslova v ročných obdobiach. Nápad hudby, ako aj melódie prišiel niekedy v druhej polovici jari minulého roka, hneď po vydaní singla Deň nocou. V lete sme pokračovali najskôr v našom domácom štúdiu a potom sme sa presunuli do štúdia v Banskej Bystrici, kde sme pracovali na celkovom charaktere piesne a soundesigne, prezradila o procese nahrávania Barbora Hazuchová.

Text piesne podobne ako pri predošlom spomínanom singli Deň nocou napísal hudobník a autor textov skupiny Hex Martin Fefe Žúži. Hudbu zložila samotná Barborka so svojím priateľom a zároveň klaviristom v jednej osobe Marekom Masarikom. Producentský pieseň zastrešil Ján Zborovjan a spoločnosť Audio Wizzards.

„S Martinom to nebola úplne prvá spolupráca, takže myslím, že ma už pozná o trochu viac a lepšie. Samozrejme, aj teraz sme tomu venovali mnoho stretnutí na vyjadrenie svojich myšlienok a nápadov, ktoré som chcela v texte obsiahnuť. Pesnička má dodať silu tým ženám, ktoré boli alebo sú sklamané. Spočiatku to veľmi bolí, no čas rany zahojí a človek príde na to, že to tak všetko malo byť. Len je to o tom, ako sa s tým človek dokáže vysporiadať,“ vysvetlila obsah skladby jej autorka.

Spolu s novou piesňou predstavila Barborka aj svoj nový image. O ten sa postarala Daniela Christová s Jirkom Blatným a fotografka Katarína Orešanská, ktorá sa každou novou fotkou snažila ešte viac zachytiť a zdôrazniť Barborkin prirodzený pôvab a šarm. Podľa prvých reakcii fanúšikov, ktorí lyric video Vôbec už mali možnosť vidieť, sa jej to podarilo dokonale.

„Fotenie prebiehalo veľmi zaujímavo. Fotili sme v širšom okolí Bratislavy, na brehoch Dunaja, ale aj v samotnom centre nášho hlavného mesta. Bola jeseň, takže sme čelili vetru, zime a bodku na záver nášmu foteniu dal výdatný dážď. Katka sa ale so všetkými týmito živlami úspešne popasovala a do fotenia dala svoje profesionálne maximum. S jej prácou som veľmi spokojná a myslím, že výsledok určite stál za prežitie týchto chladných chvíľ,“ dodala s úsmevom Barborka.

Nová pieseň je akýmsi nultým singlom z pripravovaného albumu, ktorý by Barbora rada nahrala v priebehu tohto roku. Či sa jej to popri štúdiu podarí, necháme sa prekvapiť.

https://www.facebook.com/baskahazuchova/

Zdroj: universal music publishing s.r.o