Nu:Dance night: Brazílsky D&B producent BTK sa predstaví 1.5. v Subclube!

Vinicius Honorio a.k.a BTK, je svetoznámy drum and bassový producent pôvodom z Brazílie. Jeho hudba má miesto široko ďaleko v najrešpektovanejších vydavateľstvách ako sú napr. Virus, Blackout, Renegade Hardware alebo Shogun Audio. Aj to je dôkazom toho, že BTK nikdy neprešľapoval na tom istom mieste, ale každý z jeho počinov reprezentuje skvelú schopnosť zaujať rozličné cieľové skupiny.

btk

Do stratosféry drum and bassu ho však vystrelil jeho vlastný – Dutty Audio label, kde bol kurátorom takých velikánov ako Cern, Level 2, Ink a ďalších. On sám sa vždy priznával ku kvalitnej a energickej hudbe. Vo svete dnb žiari od svojho debutu na Virus Rec., s EP produkovanom spolu s Optivom v roku 2012 až po LP Blackjack, ktoré ukazuje ďalší smer v neustále sa rozširujúcej sfére dnb, na ktorej vrchol sa BTK radí. Nový album obsahuje najlepšie a najsilnejšie tracky, ktoré potešia mladú aj staršiu generáciu, ktorá na dnb vyrástla. BTK sa pravidelne zúčastňuje akcií po celom svete od Brazílie až po Európu a Austráliu, všade prináša energiu medzi ľudí, prezentuje svoje nadanie, zručnosť a jedinečný zvuk.

https://www.youtube.com/watch?v=ISyjlsy75Go

BTK /Dutty Audio / Virus / Renegade Hardware / Shogun Audio / Playaz / Blackout
DUALSCRIPT /Streetroll & Xcelent/ Negativesound rec.
SEPIA /Austria / Guerilla Warefare/
ROSSYEBAL /Tasty Beatz
NEUTRAL /Klika crew

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/125852018″ params=“auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

2

Zdroj: Nudance