Objavte čaro novej hudby na VAD 2016..

Predstavte si, že ste klasicky hudobne vzdelaný človek a od malička spievate alebo hráte v gospelovom v zbore. A jedného dňa, úplnou náhodou, objavíte elektronickú hudbu a otvorí sa pred vami tajomný svet za zrkadlom…

Nejako podobne sa pred rokmi začal aj hudobný príbeh jedného z hedlajnerov našej premiérovej elektronickej scény na VAD 2016. Dnes je FVLCRVM (čítaj fulkrum), alebo Pišta Kráľovič, jedným z najznámejších producentov elektronickej hudby u nás. Nie, nepredstavte si poskakujúceho DJa na firemnej párty, ktorý striedavo stláča dva gombíky a dvíha ruky nad hlavu. Myslíme skutočného hudobníka, s vlastným štúdiom, hudobnými nástrojmi, hudobným cítením a vlastným jedinečným štýlom umeleckého vyjadrenia.

pista-kralovic-alias-fvlcrvm-a-jimmy-pe

Elektronická hudobná scéna je dnes skutočne rôznorodá. Platí to aj u nás na Slovensku, takže silných hudobných príbehov podobných tomu vyššie tu máme viac. Niekoľko z nich vám veľmi radi predstavíme na tohtoročnom festivale a pripojíme aj inšpiratívny workshop, na ktorom môžete nakuknúť priamo do kuchyne tvorby elektronickej hudby.

Elektronická alternatívna scéna na VAD 2016
PIATOK, 25.11.2016, Dom Kultúry ŽSR
Workshop začína o 17.00
Koncerty začínajú o 22.30.
Vstupné je 3 EUR.

Sledujte nás aj na Facebooku:
Elektronika live! Na VAD 2016 event page : https://bit.ly/2eonTjh
VAD 2016 Festival Official Fanpage:  https://bit.ly/2ee8jqc
Noks & Good Mood: https://www.facebook.com/groups/noks.good.mood/
Viac informácií na www.vadfestival.sk

28vad-poster-fb

Zdroj: Víkend atraktívneho divadla