Oliver Heldens přiveze svou show do Prahy.

Nizozemský dj a producent Oliver Heldens, který právě absolvuje turné po Severní a Latinské Americe, si 21. dubna 2017 odskočí do Prahy a odehraje zde první indoor show v České republice. Spolu s ním vystoupí také skvělý hitmaker Ferreck Dawn a přední domácí djs.

Oliver Heldens vybudoval za 4 roky to, co se jiným producentům nepodařilo ani za dvacet let. Už v 18 letech působil na taneční scéně jako zjevení a jeho jméno se začalo skloňovat ve všech hudebních médiích. Všichni zasvěcení však věděli, že Oliver Heldens není žádný marketingový tah velkých labelů, ale obyčejný kluk, který má neskutečný cit pro melodie a umí toho náležitě využít ve svých skladbách. Byl to právě on, kdo nastartoval novou taneční vlnu zvanou „future house“ a inspiroval mnoho dalších producentů. Pod křídla si ho vzal v začátcích samotný Tiësto, který vydal na svém labelu Musical Freedom Heldensův průlomový track Gecko. Následovala série hitů jako Koala, This, Melody, Bunnydance a další. V Roce 2015 založil label Heldeep Records a začal tvořit také pod uměleckým jménem HI-LO. Na kontě má též oficiální remixy pro Coldplay, Martina Garrixe, Disclosure, Calvina Harrise nebo The Chainsmokers.

Minulý rok měl Oliver Heldens českou premiéru na festivalu Mácháč, kde sklidil obrovský úspěch. Nyní vystoupí v pražském Foru Karlín, kde ho doplní Ferreck Dawn, nFiX & Candice, Siggi a rezidentní djs Evropy 2 – Brian, Roxtar a Lady A.

V prodeji jsou základní vstupenky a VIP vstupenky s neomezenou konzumací vybraných nápojů a dalšími výhodami. Obě kategorie jsou k zakoupení v sítích Ticketportal, Ticketstream a na GoOut.cz.

Oliver Heldens (NL)
Ferreck Dawn (NL), Brian, nFiX & Candice, Lady A, SIGGI, Roxtar
21. 4. 2017
Forum Karlín
Předprodej: Ticketportal, Ticketstream, GoOut

Zdroj: Lagardére NO Limits.