Only Open Air Festival privíta svetovú DJ-skú elitu originálnymi efektmi.

Only Open Air Festival s podtitulom SUMMER SEASON GRAND OPENING 2014 ponúkne deväť DJ-ských celebrít. Sander van Doorn, Judge JulesOmnia – boli predstavení ešte v januári. Hviezdnu spoločnosť postupne doplnili Afrojack, Martin Garrix, R3HAB, Pete Tong, Jaydee a Firebeatz.

Touto exkluzívnou zostavou, ktorá počas štrnástich hodín premení Zlaté piesky na tanečnú mekku v znamení trancu, houseu a elektra, sa zoznam prekvapení nekončí. Kreatívny tím agentúry Celebration pokračuje v trende, aký začal vizuálom v podobe otvorenej knihy a v rovnakom duchu pripravil aj originálnu podobu stageu zodpovedajúcemu prítomnosti svetovej DJ-skej elity. Hoci finálna vizualizácia musela rešpektovať všetky požiadavky umelcov a napr. rider Afrojacka, ale aj Martina Garrixa nasadil latku vysoko, výsledok svojou jedinečnou kombináciou špeciálnych efektov, vrátane 3D mapingu, nadchne! „Tento rok sme zvolili filozofiu s deviatimi svetovými menami a každá z týchto hviezd dovoľuje pracovať organizátorom s vlastnými nápadmi, preto sme sa im rozhodli ponúknuť našu víziu, ako by to celé mohlo vyzerať. Samozrejme, každý detail sme museli odkonzultovať, ale sme radi, že sa nám podarilo dopracovať k originálu, ktorý doteraz na Slovensku neukázal nikto,“ uviedol Ľuboš Virág z agentúry Celebration.

Po DJ-ovi Tiëstovi a Arminovi van Buurenovi čaká na Zlaté piesky ďalšia tanečná nálož. Brány areálu sa 28. júna otvoria krátko po 14.00 hod., šou začína o 15.00 hod. a od prvých minút sa môžu návštevníci tešiť na fascinujúcu šou. Oproti minulému roku sa bude hrať o hodinu dlhšie a pre návštevníkov sú, okrem iného, pripravené napr. nové fanúšikovské zóny s absolútnym komfortom. „Od momentu, kedy sme začali pracovať na Only Open Air Festivale 2014, sme sa snažili vyhnúť stereotypu, aby nikto nemohol povedať – toto som na Zlatých pieskoch zažil pred rokom. V priebehu pár dní zverejníme time line up a teraz chcem povedať iba toľko, že aj v tomto prípade určite mnohých prekvapíme. Jednoducho, ľudia sa majú na čo tešiť,“ zdôraznil Ľ. Virág.

ooaf-2014-vizual-stage

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.