Oslava 20-teho výročia skupiny IMT Smile sa žačína na Fun Rádio Dohode v Banskej Bystrici!

Kapela IMT Smile sa na Fun Rádio Dohodu teší ešte viac ako ostatní hudobníci. S fanúšikmi tam totiž odštartuje oslavu 20-tych narodenín, a to už 25. júna v Banskej Bystrici! Ivan Tásler nedá dopustiť na dobrú náladu, ktorá je podľa neho pre Dohodu príznačná a k oslavám okrúhleho jubilea jednoznačne patrí. IMT Smile pripravujú jedinečný koncert, ich skladby zaznejú na festivale v novom šate. Okrem fanúšikov výbornej hudby sa na Dohode  zabavia aj deti. Organizátori pripravili Detský kútik so skákacím hradom, maľovaním na tvár a ďalšími atrakciami. Stretneme sa v Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade!

Festival Fun Rádio Dohoda bude veľkolepý! Návštevníkov čaká mnoho vychytávok a aj oslava 20-tych narodenín IMT Smile. Obľúbená kapela,  rovnako ako ostatní účinkujúci, chystá špeciálny program zostavený výlučne pre „najväčší letný žúr“. Hity „Nepoznám“, „Exotika“ či „Cesty druhej triedy“ zaznejú už 25. júna v Banskej Bystrici.

„Každý koncert IMT Smile je iný, iné aranžmány, výber skladieb a ako počúvame od fanúšikov, práve to sa im na našich koncertoch páči. Takže aj teraz to síce bude “staré dobré” IMT Smile, ale zase trochu inak. Nechajte sa prekvapiť. Na festivaloch nielenže rád hrám, ešte o niečo radšej ich navštevujem ako divák,“ vraví spevák kapely Ivan Tásler.

IMT Smile (by Martin Trenkler)

Prešovská skupina má na konte mnoho úspechov, jej tvorbu oceňujú fanúšikovia aj odborná verejnosť. Chalani už na Dohode hrali a tak sa tešia na skvelú náladu, ktorá k okrúhlemu jubileu neodmysliteľne patrí!

„Kontakt s publikom je pre mňa veľmi dôležitý. Je skvelé cítiť spätnú väzbu, to má určite rád každý muzikant. Často ma práve výborná atmosféra na festivaloch vyburcovala k tomu, že som vbehol do davu, kde sme spievali všetci spolu. Vždy sa snažíme odovzdať davu dobrú energiu, náladu, a na oplátku ju aj my na pódiu potom cítime z ľudí v publiku,“ dodáva Ivan Tásler.

Festival nebude len o hudbe, ale aj o skvelej zábave. Tento rok sa na Dohode poriadne zabavia aj deti!

„Radi by sme prilákali aj mladé rodiny s deťmi, pre deti do 130 cm je vstup zdarma. Chceme rozšíriť okruh ľudí na všetky vekové kategórie. Pripravili sme preto rozmanitý program už v skorých popoludňajších hodinách. Pre deti máme rôzne zábavné aktivity ako skákacie hrady, veľkého nafukovacieho lišiaka, maľovanie na tvár, rozdávanie balónov a ďalšie. Moja rada, ako si najlepšie užiť Dohodu znie: ak máte deti príďte s nimi už na obed. Zabavia sa na rôznych aktivitách a vy si vypočujete výborné kapely. Podvečer ich zaneste k starým rodičom a večer šup späť na Dohodu, kde sa môžete zabávať až do rána,“ vraví s úsmevom Dorota Hrančíková z Key Art Agency.

Festival Fun Rádio Dohoda bude v piatich mestách – v  Banskej Bystrici, v Nitre, v Malackách, v Bojniciach a v Poprade. Prvý letný žúr štartuje ešte pred prázdninami – 25. júna. Festival má famózne hudobné obsadenie. Okrem IMT Smile vystúpi aj Richard Müller, Jana Kirschner, Sima Martausová, Katarína Knechtová, HEX, Buty, IMT Smile, Adam Ďurica, Vidiek, Polemic, Komajota, Mista, Le Payaco, Keťoband, Medial Banana, Puding pani Elvisovej, Funkiez, či Heľenine oči. Lístky sa dajú kúpiť v sieti www.predpredaj.sk alebo prostredníctvom webu Dohody www.funradio.sk/dohoda/. Novinky o festivale je možné sledovať aj na facebooku: https://www.facebook.com/FunRadioDohoda/?fref=ts

Zdroj: Propaganda House s.r.o.