PALICAVONZVRECA v piatok 18.9. @ Subclub.

Jedinečná, a vždy aj elektrizujúca, noc klubového techna, ktorá má dobré meno aj za hranicami, sa udeje už v piatok 18. septembra, v Subclube. Tentokrát bez „veľkého“ mena, čo však pravdepodobne ani nespoznáte.

Pripravená je silná squadra domácich DJs: Loktibrada, Toky, Boss, Benco, Peal, Monoide a ako hosť Isu z Budapešti, ktorý formuje tamojšiu undergroundovú techno scénu už viac ako 10 rokov. V poslednej dobe hral napr. s DJs ako Blawan, Ancient Methods, Ben Klock, Takaaki Itoh, Phase, Psyk, Christian Wunsch, a väčšinu z týchto eventov aj organizoval (Technokunst), takže jeho set by mal do tmavej jaskyne pekne zapadnúť. Fresh novinkou je, že sa aktuálne lisuje testpressing nového vinylu na značke Palicavonzvreca (PVC#9), kde majú svoje tracky Takaaki Itoh, Christian Wunsch, Rumenige a Boss (obidvaja v editoch od Loktibradu), bude to heavy;).

O.i. Subclub celý september oslavuje 10 rokov fungovania pod týmto názvom a začiatok novej éry tohto ojedinelého priestoru. Budeme radi, ak sa k oslave pripojíte!)

https://www.facebook.com/events/434314363418759/

1809pvc

Zdroj: Subclub