Pavol Bršlík po roku opäť v opere SND

Pri nazeraní na náš programový plagát určite nájdeme množstvo zaujímavých titulov. Keď sa však na programe objaví opera Wolfganga Amadea Mozarta Don Giovanni, akoby o čosi viac žiarila oproti ostatným. Možno je to pútavým príbehom, vizuálne príťažlivou scénou či úchvatnou réžiou Jozefa Bednárika. A možno je to obsadením, ktoré je často svetové.

13. mája 2016 o 19.00 hod.sa v úlohe Dona Ottavia opäť predstaví Pavol Bršlík, fenomenálny slovenský tenorista, ktorý len nedávno zožal úspech v Bizetovej opere Lovci perál v austrálskom Sydney. Spolu s ním sa na javisku objavia aj výnimoční interpreti Adam Plachetka či Jana Šrejma KačírkováNie náhodou Dona Giovanniho označujú ako operu opier. Svojou interpretáciou a obsadením sa snaží Opera SND toto tvrdenie podporiť. Srdečne Vás pozývame zažiť mimoriadny večer s umelcom, ktorému tlieska svet.

brslik_snd

Vstupenky si môžete kúpiť on-line po kliknutí na banner a v našich pokladniciach. Pokiaľ uprednostňujete rezerváciu, sme Vám k dispozícii na telefónnom čísle +421 2 204 72 289 alebo na maile rezervacie@snd.sk.

Zdroj: SND