Perspektívny drum&bass od Anile (UK) na klubovke Basshaze.

Jesennú sezónu štartuje drum&bassová noc Basshaze vo veľkom štýle headlinerom z UK. V sobotu 19. septembra vám v Klube Dole predstaví jedného z najvšestrannejších producentov v hre, ktorý práve zažiaril svojím debutovým albumom na sesterskej značke Hospital Records.

Majstra kombinácie emotívnych nálad a precízne čistej produkcie – Anile (UK). Spolu s ním zahrajú Kid Kodama – mladý talent z Rakúska a člen Vollkontakt crew, domáci nováčik Kavva a rezident Lixx.

“Pri tvorbe albumu som sa snažil nepočúvať drum&bass tak často, pretože som chcel album čo najmenej neovplyvnený súčasným zvukom. Bol to proces, na ktorý som bol zvyknutý a cítil som, že mi vyhovuje najviac,” povedal Anile, ktorý sa už teší na Slovensko. “Na Basshaze budem určite hrať veci z nového albumu Perspective, ktorý je v poslednej dobe neoddeliteľnou súčasťou mojich live setov. Rád hrám čerstvé veci a hudbu, na ktorú budú ľudia myslieť. Naozaj som nadšený z návštevy Slovenska. Naposledy pred 5 rokmi to u vás bolo skvelé,” odkazuje producent, podľa ktorého je dôležité, aby klubová hudba “prichádzala od srdca. Dj by mal staviť na úprimnosť k publiku a hudbou, ktorú hrá vytvoriť cestu od začiatku až po koniec”.

ANILE (UK) – Po tom, čo jeho tracky vyšli na rešpektovaných značkách ako Renegade Hardware, Commercial Suicide, Hospital, Med School, Innerground, či CIA je vďaka svojmu jedinečnému soundu stále žiadanejší. Anile je nepochybne jedným z najvšestrannejších producentov v hre. Po tom, čo sa jeho hudba stala súčasťou skvelej Four:Fit 2 EP na značke Soul:r, viedla jeho cesta do teamu Med School Music. V roku 2014 vydáva vysoko hodnotenú ‘Loosing My Mind EP’ a vďaka silnému supportu mien ako Ivy Lab, Lenzman, Dj Marky, či London Elektricity víri vody drum&bassu stále viac. Všetko vrcholí tento rok, keď Anile vydáva parádny debutový album ‘Perspective LP’ plný autentického underground soundu a originálnych atmosfér. Svoj aktuálny zvuk tak v najlepšom čase predstaví osobne v Bratislave.

Kid Kodama (AT) / Kavva / Lixx – Zo susednej Viedne prijal pozvanie mladý talent, ktorý to s hudbou myslí naozaj vážne. Člen známej Vollkontakt crew Kid Kodama (AT). Spolu s ním noc otvorí domáci nováčik Kavva a nebude chýbať ani dlhoročný selektor, autor show SIGNAll_FM a rezident Lixx.

BASSHAZE w. Anile (UK) @ Dole
September 19, 2015 / Saturday, Start 22:00
Klub Dole, Nám. SNP 30, Bratislava / Slovakia
★ A N I L E ( U K )
★ Kid Kodama ( A T )
★ Lixx
★ Kavva

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€
Event: www.fb.com/events/686735998092596

PLAGAT_Basshaze_september-2015

Zdroj: klub Dole