Pil C pokřtí tento pátek spolu s Vladimirem 518 v Praze své nové album.

Speciální a našlapaná show slovenského rappera Pil C okořeněná doprovodným programem a dlouho očekávaný křest debutového alba Hype proběhne i v Praze. Jako hosté večera nastoupí Vladimir 518, NobodyListen a člen CBG Calin. Těšte se už tento pátek ve Storm Clubu!

Pil C je slovenský rapper a člen seskupení Comebackgang, který hip hopovou kariéru rozjel ve svých 28 letech.  Na scéně se objevil roku 2013 a od té doby stoupá strmě vzhůru a podmaňuje si celou slovenskou scénu. Jeho vůbec první a úspěšný song Lost odrážel jeho dosavadní životní zkušenosti. Netrvalo dlouho a rozjel spolupráci s předními hip hopovými producenty jako DJ Wich, DJ Mike Trafik, Konex či Dalyb. Na podzim roku 2016 vydal své debutové album s názvem HYPE, na kterém je celkem 15 tracků a několik hostů, jako jsou Majk Spirit, Fobia Kid, Laris Diam, Separ, Vladimir 518 a další.

Vladimir 518 je jeden z nejdéle působících rapperů české scény, člen skupiny PSH a zakladatel labelu 
Bigg Boss. Hostoval na deskách interpretů jako jsou LA4, Indy & Wich, Orikoule, Marko, Dj Wich, Hugo Toxxx, Rytmus, Neruda a mnoho dalších. 518 je znám i jako výrazná osobnost graffiti scény, ilustrátor, comicsový výtvarník a autor scénografií pro představení experimentální skupiny TOW. Je autorem knihy 2666 / Praha Odyssey. V roce 2008 všechny tyto zkušenosti propojil při přípravě sólo CD Gorila vs Architekt a jeho koncertního provedení v podobě speciálního multimediálního vystoupení. V lednu 2009 získal několik cen časopisu Filter a to Nejlepší interpret, album a cover roku 2008. Na největším českém hudebním webu musicserver.cz bylo jeho album vyhlášeno nadžánrovým albem roku. Jeho tažení hudebními cenami za rok 2008 bylo dovršeno získáním Anděla v kategorii Hip Hop and R’N’B. V roce 2010 vydal společně s PSH desku Epilog.

NobodyListen je DJ z Prahy, producent, zakladatel skupiny VR/Nobody a člen labelu Bigg Boss. Má za sebou několik úspešných spoluprácí jako například singl Čínsky Múr ve spolupráci s Delikem (Moja Reč) nebo třeba track Paper Man s Nironicem. Jeho poslední projekt je EP NOW a vydal také album s názvem YET.

VSTUP (pouze na místě)
Standard vstup: 270 Kč
VIP zóna*: 800 Kč
*VIP lístek obsahuje: speciální sezení, občerstvení alko/nealko, CD Hype a dárek od Queens.cz

◥ START 21:00 | KONEC 04:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm club