POHODA 2017: Zverejnili sme line-up.

Na našom webe sme zverejnili line-up s programom Pohody 2017. Aj tento rok je súčasťou line-upu funkcia „vyklikávania“ umelcov. Vďaka nej si môžete zvoliť vystúpenia, ktoré chcete vidieť a následný zoznam si môžete vytlačiť. V predaji ostáva posledných 3000 permanentiek na Pohodu 2017. Už tento štvrtok zverejníme informácie o novinkách a službách, s ktorými zlepšia komfort návštevníkov naši partneri. Ďalšou novinkou je spustenie predaja kombo lístkov s poľským festivalom OFF.  

Aj tento rok zachovávame systém rozdelenia slotov koncertov hodina – hodina (resp. večer 90 minút – 90 minút). Po koncertoch nasledujú rovnako dlhé pauzy a susedné pódiá hrajú na striedačku. V praxi tento model umožňuje vidieť viac hudby a zároveň svojim nastavením zabraňuje presluchom medzi pódiami. Pre návštevníkov webovej stránky sme pripravili dve verzie zoradenia programu: line-up (podľa pódií) a timeline (podľa dní).

Na rekordný predaj ubytovania a parkingu sme nadviazali dobrým predpredajom permanentiek, ktorých ostáva posledných 3000 kusov. Špecifikom Pohody je aj prístup partnerov, ktorí sa u nás podieľajú na každoročnom zlepšovaní komfortu a zážitku. S akými novinkami prídu tento rok, prezradíme na partnerskej tlačovej konferencii v kaviarni Foxford na Obchodnej ulici v Bratislave vo štvrtok 22. júna o 10:00. Tlačovú konferenciu môžete sledovať naživo na našom Facebooku.

Na našom webe si v sekcii lístky môžete od dnes kúpiť aj kombo vstupenky na festivaly Pohoda a OFF. So zľavou 15% tak budete môcť vidieť a počuť okrem mien Pohody 2017 aj umelcov ako PJ Harvey, Feist, Swans, Talib Kweli a mnoho ďalších. Kombo vstupenky a ďalšie lístky si môžete kúpiť tu: www.pohodafestival.sk/sk/listky

Zdroj: Pohoda Festival s. r. o.