Posledný aprílový piatok ovládne priestory Nu Spirit Clubu hviezda prvej veľkosti Hernan Cattaneo.

Aprílový program klubu Nu Spirit je bohatý na kvalitné mená, avšak to najlepšie vás čaká až počas posledného víkendu. Dátum 25.4. si zapamätajte veľmi dobre, pretože do Bratislavy dorazí legenda z Južnej Ameriky, ktorá vypredáva veľké kluby od Ibizy cez New York až po Tokyo.

Hernan Cattaneo sa ukáže v klube Nu Spirit, aby predviedol svoje umenie slovenskému publiku, ktoré je už znudené z toho, čo počuje dookola z rádia a komerčných diskoték.

https://www.youtube.com/watch?v=1aSdVotNPf4

Hernan Cattaneo patrí medzi priekopníkov hlbokého progressive soundu, ktorý je aj vďaka nemu typický pre DJov z Južnej Ameriky. Produkcia tohto pána sa už dlhé roky objavuje v tých najprestížnejších vydavateľstvách, čomu zodpovedá aj bohatá diskografia, ktorá sa teší masívnej podpore. Releasy na značkách Bedrock, Renaissance, Vapour alebo Traum urobili z tohto pána svetovú ikonu. Aj preto je pre klub Nu Spirit veľká pocta, že Hernan prijal pozvanie na tento prestížny event.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/197604″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Okrem argentínskej ikony elektronickej hudby sa vám v tento aprílový večer predstaví zostava domácich DJs, ktorí zaslúžene patria do line-upu. Supportovať Hernana budú: Michal Breeth, Pappi, Antena, Bollo, Stame a Tomin Tomovic.

Hernan Cattaneo (ARG)
DJs Michal Breeth, Pappi, Antena, Bollo, Stame a Tomin Tomovic
Piatok 25.4.2014
Nu Spirit Club
https://www.facebook.com/events/604708739621307/

HC.A6.PRINT

Zdroj: Nu Spirit