Pražskí Dirty Blondes hlásia hneď niekoľko noviniek a jednú lepšiu ako druhú!

O tom, že pražská r”n”r parta Dirty Blondes patří mezi štiky českého hudebního rybníka, není pochyb. Za sebou mají tour s Pipes and Pints, pravidelné hraní za hranicemi ČR a vydání skvěle hodnoceného alba Don’t be a Pussy.

Poslední dny a týdny tráví tato čtyřčlenná parta v čele s energickou zpěvačkou Beego ve studiu při přípravách následovníka své debutové desky. Singl z ní bude mít i s videoklipem svou premiéru 1. září 2014 v Klubu Futurum Music Bar.

Novou desku Dirty Blondes oslaví se spřátelenou kapelou Queens of Everything v pražském Lucerna Music Baru 16. října 2014 společným křtem nových alb obou kapel. Bude se tedy jednat o unikátní akci, kdy dvě  energií nabité kapely spojí své síly, aby rozžhavily sál Lucerny a připravily tak pro fanoušky nezapomenutelnou, tuplovanou atmosféru vzácné příležitosti křtu alba.

621a076b-90d9-4db6-8b64-86b934300d83

Hned po křtu se Dirty Blondes vydávají na turné po českých klubech opět ve společnosti Queens of Everythitg, parťáků z The Unholy Preachers a karibského rumu Sailor Jerry. Jejich Sailor Jerry R”n”R Tour 2014 se prožene od října do prosince celou republikou a zastaví se celkem ve dvaceti klubech od Karlových Varů až po Olomouc.

A třešnička nakonec. Dirty Blondes si bere pod křídla bookingová agentura Fly High Artist Booking agency, která u nás zastupuje například právě Pipes and Pints nebo Queens of Everything.  Věří, že jim spolupráce přinese spoustu zajímavých koncertních příležitostí a to jak u nás, tak v zahraničí.

Dirty Blondes – https://bandzone.cz/dirtyblondes
Queens of Everything – https://bandzone.cz/queensofeverything
Fly High Artist Booking Agency – https://www.flyhighbooking.com

Zdroj: Fly High Artist Booking Agency