Prezident Lourajder & Emil maju vonku vinyl aj video.

Dvojica Emil a Plou aka EP prinášajú po 2 rokoch od albumu Úrad aktuálny materiál ako výpoveď lyrickej a hudobnej akrobacie. Napriek faktu, že sú obaja interpreti vizuálne aj hudobne absolútne sebestační, pozvali si pár hostí. Menovite sú to Vec, Tono Suchota, českí Mc Gey a Idea.

Ak spomíname vizuálnu stránku, ústrednú fotografiu coveru vytvorila počas dovolenky Drevená Helena – Cina Marcinková, samotný artwork následne Emil. Albumu predchádzali dva videoklipy. Boomshakalaka od Štefana Kurillu a aktuálny Piatok večer od Lousyho Aubera a kolektívu. O skvelý a plný zvuk sa postural Tom Karasek aka Garge & Expel.

EP vyšlo v limitovanom počte aj ako vinyl. Dostupný je vo viacerých online či kamenných predajniach v Bratislave a Prahe. Digitálny free release sa nachádza na stránke ajlavmjuzik.com alebo platformách Bandcamp, iTunes, Spotify, Deezer, Google Play, Amazon ai.

Okrem videa dávame do pozornosti aj skladbu s názvom Sobota ráno, ktorá bola predstavená už na kompilácii Ostrov hudby. Na jej vzniku sme s radosťou a hrdosťou spolupracovali s ďalšími slovenskými vydavateľstvami a ktorá aktuálne dostala ocenenie Rádio Hlavy za prínos.

Videoklip Piatok večer

E

  1. Volala mi tvoja mama
  2. Správa o ľuďoch + Mc Gey
  3. Dve hlavy
  4. Piatok večer

P

  1. Sobota ráno
  2. Kým spíš
  3. Boomshakalaka + Tono S.
  4. Volal mi David zo Senca
  5. Terč + Vec & Idea

Zdroj: Miro Gajdoš