Prichádza klubová jeseň a s ňou sa závratne zvyšuje Tlak!

Rezidentná akcia TLAK ostáva v našom programe na pravidelnej mesačnej báze, čo znamená jediné. Yanko Král vám aj počas nasledujúcej klubovej sezóny zahrá raz mesačne v rámci Bratislavy iba v Nu Spirit Clube. Prídte s nami spoločne roztlačiť klubovú jeseň už tento piatok 30. septembra.

YANKO KRAL

Už niekoľko rokov stále potvrdzuje svoju povesť slovenského krála klubov a nemieni s tým prestať. Vo svojich setoch precízne kombinuje pestrý mix žánrov od grimu cez hip hop až do hlbokých vôd elektorniky. Yanko poď, poď give us some more #TLAKlife!

VULGARA

Lukáš ovláda okrem DJ-ingu aj niekoľko hudobných nástrojov. Jeho lásku k hudbe tak skvelo pretavuje do chytlavých mixov najmä reggae a reggaetonu ktoré roztancujú aj toho najchladnejšieho návštevníka.

TOOCHKNY DEEJAY

Legenda ktorá zásobuje scénu tými najoriginálnejšími a najneopočúvanejšími trackmi už dlhé roky. Výber nekompromisnej bass music ktorú ste ešte nikdy nepočuli, ale okamžite jej úplne prepadnete. Bebe rozduní vaše telesné schránky už tento piatok.

SIR BAKULU

DJ a promotér ktorý to má v poslednom čase poriadne našliapnuté! Jeho sety sa skladajú z toho najlepšieho prierezu bangrov v rámci Drum&Bassu a Breakbeatu za posledné dekády, ale aj horúcich noviniek.

SABOTAGE (EMONOIZBOYS)

Člen dvojky, ktorá otriasa nielen bratislavskými klubmi už hodnú chvíľu. Jeho electrobreakoví zvuk clubberi milujú a pevne veríme že nám zahrá aj niečo z vlastných produkcií.

SELECTA CIFIMAN

Nekorunovaný kráľ dancehalloveho zvuku ktorý dokonale rozprúdi to čo DJ Vulgara rozbehne na main stage. Zatvorte oči a nechajte sa v jeho rytmoch odviať až na samotnú Jamaiku. Brap!

Line Up

Main Stage:
22:00 – 00:00 Vulgara
00:00 – 01:00 Selecta Cifiman
01:00 – 02:00 Toochkny Deejay
02:00 – end B2B

Excelent Stage:
23:00 – 00:30 Sabotage
00:30 – 02:00 Sir Bakulu
02:00 – 04:00 Yanko Kral
04:00 – end B2B

Untitled-1.psd

Zdroj: Nu Spirit Club & Bar