Puding pani Elvisovej vypustili prúdy láv.

Skupina Puding pani Elvisovej práve zverejnila svoj nový singel, ku ktorému zároveň pripravila aj lyric video. Skladba s názvom „Prúdy Láv“ je pilotným singlom z pripravovaného nového albumu „Tektonická platňa“ očakávaného už na jar 2015.

O novinke kapela hovorí: „Je to naliehavá pesnička s apokalyptickou atmosférou. V texte topíme tisícročné ľady a vibrujeme zemeguľou. Klávesy kvília, bubny búšia, spev volá po záchrane – jarný singel ako vyšitý. Vo videu pocit paniky umocňujú presýpacie hodiny s bublajúcou modrou tekutinou, ktorá odkvapkáva množstvo ostávajúceho času.“

Video kapela natáčala v zámockom parku v Kittsee na jeden záber a vzniklo rýchlo, akurát sneh, ktorý mal podľa predpovede padať, bol až následne dotvorený animáciou v štúdiu, čo zabralo v celom procese najviac času.

Lyric video ku skladbe vyrobili „Pixel a syn“, réžiu mal na starosti Ing. Výrostko a okrem samotných členov Pudingu pani Elvisovej sa v ňom mihne aj režisérov pes „Zoška“.

Puding Pani Elvisovej je slovenská elektro-indie-popová kapela v zložení Slivka, Miloš, Viliam, Pino a Dalibor. Skupina vznikla v roku 1996 v Košiciach a dodnes má na konte 3 albumy Automati, Play/Pause/Eject a π („Pí“). Vydanie štvrtého ohlásili na rok 2015, ako ich fanúšikovia hovoria, konečne!

PPE_prudy lav

Zdroj: PPE