Radio_Head Awards Ceremoniál už onedlho!

Pozývame vás na víkend plný toho najlepšieho, čo vzniklo na slovenskej hudobnej scéne za ostatný rok. V piatok a v sobotu (10. a 11. marca) na festivale v budove Slovenského rozhlasu a v nedeľu (12. marca) na odovzdávaní hudobných cien v bratislavskej Starej tržnici.

Rádio_FM rozdá „rádiohlavy“ tým najlepším z domácej scény v kategóriách Album roka, Singel roka, Objav roka a Debut roka. Okrem poslucháčskych kategórií spoznáme aj víťazov v porotcovských kategóriách Hip Hop / Rap / R’n’B, World Music / Folk, Hard and Heavy, Elektronická hudba, Jazzová hudba, Klasická hudba a Experimentálna hudba. Počas večera spoznáme aj aktuálneho držiteľa Ceny za prínos do hudby.

Slávnostné udeľovanie hudobných cien Rádia_FM a Rádia Devín prebehne 12. marca v Starej tržnici v Bratislave a živý prenos bude streamovaný na www.rtvs.sk. Brány Starej tržnice sa otvoria už o 18:30 h. Udeľovanie Rádiohláv otvoria Chiki Liki Tu-a. Ďaľšie mená budú zverejnené čoskoro. Vstupenky sa na bráne predávať nebudú, predpredaj v sieti Ticketportal bude bežať až do začiatku odovzdávania.
Udeľovaním Radio_Head Awards 2016 sa noc ešte nekončí. Oficiálna after party prebehne v Nu Spirit Clube.
Line Up:
DJs Yanchi & Bobsan | Basement DJ Stame
Vstup: so vstupenkou z RHA free, inak 5€

Zdroj: Radio_Head Awards / FB