Ragga-Jungle-ový King z Ruska – ANDREY HOT – už v piatok @ Subclub!

Špeciálna noc so špeciálnym hosťom už tento piatok 15.júla v jedinom klube pod hradom. Ako hosť svetoznámy DJ z Ruskej Tuly – ANDREY HOT!.

HoT sa zacal venovat skladaniu hudby v roku 1997, okolo roku 2000 sa zameral na ragga-jungle a postupne sa vypracoval na meno zname na scene po celom svete. Prvym zasadnejsim momentom bol rok 2006 kedy sa jeho track Gas Jet objavil na CD mixe Tonz of Drums Vol.4, ktory namiesali Dj K & Dj CRS. Od tohoto momentu bolo jeho meno stale znamejsim, jeho tracky sa pravidelne hrali v radiovej show Pirate Station DJa Gvozda na Petrohradskej stanici Radio Record ako aj v setoch ruskych, ukrajinskych ale aj americkych a kanadskych DJs a Gas Jet sa neskor dockal releasu na ruskom labeli Radio Record. Skutocny prelom vsak nastal az nekolko rokov neskor ked v roku 2009 jeho track Policeman & Soldiers vydal RCola na kanadskom JungleXpeditions Records.

Od tohoto momentu uz sli veci viac menej same a HoT pokracoval produkciou pre respektovane znacky ako Run Tingz Recordings, Moonshine Recordings, Lion Heart Recordings, RIQ Records a Mashed Youths ako aj pre vlastny digitalny label Hot Sound Recordings. Jeho buducnost sa zda byt nadalej jasna, nedavno sa totiz upisal Bristolskemu labelu Jungle Clone Records a podla jeho slov sa mozme tesit na kopu noveho materialu! Ktovie, mozno na crowde v Subclube otestuje aj nejake este nereleasnute kusky ;)

https://andreyakahot.bandcamp.com/

Okrem hosťa aj domáci Stroho, Stanley a Jurgen Schmidt. Vstup od 4€.

https://www.facebook.com/events/1551995078443322/

1507junglist

Zdroj: Subclub