Richard Müller zavŕši hudobný maratón klubovými koncertami s Andrejom Šebanom!

Richard Müller pripravil pre fanúšikov predvianočné prekvapenie! Legendárny spevák zavŕši hudobný maratón dvoma klubovými koncertami so svojou skupinou, na ktoré si pozval špeciálneho hosťa. Niekoľkonásobný Zlatý Slávik sa na jednom pódiu stretne s fenomenálnym gitaristom Andrejom Šebanom!

Jedinečné spojenie hudobných velikánov a najväčšie hity Richarda Müllera v predvianočnej atmosfére si nenechajte ujsť  16. decembra v Ateliéri Babylon v Bratislave a 17. decembra v Piano Clube v Trenčíne.

Na jednom pódiu sa stretnú dve ikony slovenskej hudobnej scény! Legendárny spevák, skladateľ a textár Richard Müller si na predvianočný koncert pozval špičkového gitaristu Andreja Šebana.

Richard Müller

„Všetci robia koncom roka také pokojné vianočné koncerty. Ja som si povedal, prečo neurobiť koncoročné akcie tak trošku divokejšie. Preto som sa rozhodol urobiť vianočný koncert spolu s kapelou a prizval som si Andreja Šebana ako hosťa. On to bez váhania prijal, začo mu ďakujem. Teším sa na koncerty, verím že budú o niečo hlasnejšie a divokejšie.“ S úsmevom plánuje Richard Müller.

Richard Müller a Andrej Šeban sú dlhoroční spolupracovníci, ktorí sa stretli v skupine Banket. Na konte majú niekoľko albumov a desiatky koncertov. Ich spojenie sľubuje fanúšikom dokonalý hudobný zážitok.

„S Andrejom Šebanom sme si po veľmi dlhom čase zahrali v lete na koncerte v Pezinku. A bolo to presne tak ako som  dúfal. Fungovalo to rovnako ako pred 15-imi rokmi, keď sme pravidelne hrávali. Hlavne tá energia, ktoré medzi nami zostala nezmenená.“ Opisuje Richard Müller.

Richard Müller - atmosféra

Okrem Richarda Müllera a Andreja Šebana predvedú na pódiu svoje muzikantské umenie bubeník Juraj Kuchárek, gitarista Peter Markuljak, hráč na klávesy Matej Benko a basgitarista Viktor Hidvéghy.

Nenechajte si ujsť  špičkových hudobníkov a najväčšie hity Richarda Müllera v predvianočnej atmosfére 16.12. v Ateliéri Babylon v Bratislave a 17.12. v Piano Clube v Trenčíne. Organizátor ponúka okrem obyčajnej aj VIP vstupenku, ktorá zahŕňa slané pochúťky a sladké dezerty z pekárenskej výroby Dolce Manufactory a ochutnávku lahodného vína. Vstupenky sú v predaji v sieti www.predpredaj.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Peter Duriak