RITA ORA spolupracovala na novom singli s Edom Sheeranom.

Rita Ora pochádza z Kosova, ale trvale žije v Anglicku, kam sa s rodinou v útlom detstve presťahovala. So spievaním začínala v otcovom bare, neskôr hosťovala v skladbách Craiga Davida a Jamesa Morrisona.

Podpísala zmluvu s americkým labelom Roc Nation a zahrala si v klipoch Young Forever (Jay Z) a Over(Drake). V roku 2012 ju ako vokalistku do veľkého sveta uviedol producent DJ Fresh, pre ktorého naspievala hit Hot Right Now.

Singel sa stal číslom 1 na britských ostrovoch a Ritu katapultoval do centra záujmu hudobnej verejnosti. Na jej prvom singli R.I.P. už hosťoval hviezdny Tinie Tempah. Speváčka s R.I.P. dobyla vrchol anglického singlového rebríčka ako aj s následujúcim hitom  How We Do (Party).

Rok 2012 bol pre speváčku prelomový. V jeho priebehu sa hneď trikrát vyšplhala na prvé miesto singlovej hitparády v Anglicku, vydala debutový album Ora, doprevádzala Coldplay na ich Mylo Xyloto Tour a získala tri nominácie na cenách MTV Europe. Vlani Rita Ora po dlhodobých nezhodách vypovedala zmluvu s Roc Nation a upísala sa značke Atlantic. Singel Your Song je prvým výsledkom ich spolupráce.

Your Song na YouTube: https://youtu.be/i95Nlb7kiPo
Your Song na Spotify: https://spoti.fi/2qlTBB6
Your Song na Deezer: https://bit.ly/2qumD1w
Your Song na Google Play: https://bit.ly/2sd46HB
Your Song na iTunes: https://apple.co/2rf5v33

Zdroj: WM