Robo Opatovský s Máriou Čírovou vypredali všetky koncerty spoločného turné a ľudí dokonale naladili na sviatočnú nôtu!

Robo Opatovský a Mária Čírová ukončili spoločné vianočné turné, ktoré bolo skutočným triumfom! Všetkých deväť koncertov bolo vypredaných, fanúšikovia ich všade odmenili standing ovation a nadšeným potleskom. Spojenie nádherného prejavu Márie Čírovej so zamatovým hlasom Roba Opatovského sa ukázalo ako dobrý krok, najmä ak obaja umelci milujú Vianoce a precíteným spevom dokázali publikum dokonale naladiť na vianočné sviatky.

Na koncertoch spievali aj piesne z nového albumu Roba Opatovského „Vianočné duetá“. Skladby „Aleluja“, „Vianoce“, „Čas sviečok“, či „Vianočná pošta“ návštevníkov nadchli. Mária a Robo si umelecky aj ľudsky dokonale sadli a tak sa po Vianociach, keď si plánujú oddýchnuť v kruhu rodiny, pustia do plánovania ďalšej spolupráce!

Robo Opatovský a Mária Čírová majú dokonalú vianočnú náladu už od konca novembra a podarilo sa im ju preniesť aj na fanúšikov. Ich spoločné vianočné turné bolo veľkým úspechom. Všetky koncerty boli totiž beznádejne vypredané!

Nálada bola fantastická a spolupráca s Máriou úplne úžasná. Ešte dlho budem na toto turné spomínať. Všade nás publikum prijalo úžasne. V každom z deviatich miest bola krásna atmosféra, ktorú vytvorili naši fanúšikovia. Od prvého koncertu v Batizovciach až po Topoľčany. Mária je vyzretá speváčka, má vysoko profesionálny prejav, spieva krásne, čisto, emotívne a nádherne hrá na klavíri. Rastie z nej diva, ktorá má pred sebou veľkú budúcnosť,“ rozplýva sa Robo Opatovský.

Superlatívmi hodnotí turné aj Mária Čírová. Má radosť z toho, že potešili a  naladili ľudí na vianočné sviatky, no pochvaľuje si i to, že aj do jej rodiny prišli toho roku Vianoce skôr.

„Po minulé roky som Vianoce vždy riešila na poslednú chvíľu. Bola som zvyknutá na to, že vypekať sme začali okolo 20-ho, vianočný stromček sme zdobili 24-ho, jednoducho, nejako sme to nepreháňali.  A teraz vďaka turné máme doma výzdobu, girlandy, stromček a Vianoce sa mi naozaj neskutočne predĺžili. Keďže my sme ľudí takto „nalaďovali“ už od prvej adventnej nedele, naladili sme aj seba, čo je úplne úžasné. Veľmi sa teším, koncerty boli fantastické. Vždy sme sa pri záverečnom podpisovaní CD-iek tešili, ľuďom sa leskli oči od šťastia, to čo hľadali, asi na našich koncertoch aj našli,“ teší sa Mária Čírová.

Robo Opatovský nedávno vydal nový album „Vianočné duetá“ a niektoré z piesní spieval aj na turné. Veľmi ho tešilo, ak si ich ľudia spievali spolu s ním.

„Zaspieval som „Aleluja“, „Láska vianočná“ a spolu s Máriou „Vianoce“, či „Čas sviečok“. Samozrejme nesmela chýbať „Vianočná pošta“ ani „Na vločkách“. Zahral som si aj na klasickej gitare, čo sa návštevníkom veľmi páčilo. V tejto polohe ma videli a počuli po prvý raz. Určite v tom budem na mojich koncertoch pokračovať,“ dodáva Robo Opatovský.

Robo aj Mária sa teraz tešia na oddych v kruhu rodiny. Obaja svorne tvrdia, že si Vianoce užijú so všetkým, čo k tomu patrí. Už teraz ale uvažujú, čím v novom roku potešia fanúšikov.

„Po takom úspešnom turné by som bol samozrejme rád, ak by sme sa s Máriou opäť stretli na pódiu aj na budúci rok a zaspievali si spolu v ďalších slovenských mestách. Dostali sme asi desať ponúk na budúcoročné vianočné koncerty. V priebehu januára sa s Máriou stretneme a budeme sa rozprávať o ďalšej spolupráci,“ uzatvára Robo Opatovský.

Všetky informácie o aktivitách a plánovaných koncertoch Roba Opatovského nájdete aj na jeho webe: www.roboopatovsky.com.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Milan Krupčík